shadow

Nacebelcode 2025

10.820  Vervaardiging van cacao, chocolade en suikerwerk

Toelichting
Deze subklasse omvat:
- de vervaardiging van cacaopoeder, cacaoboter, cacaovet en cacao-olie
- de vervaardiging van chocolade en chocoladeproducten
- de vervaardiging van suikerwerk: karamels, cachoudrops, noga, zacht suikerwerk, witte chocolade
- de vervaardiging van kauwgom
- het konfijten van vruchten, noten, vruchtenschillen en andere plantendelen met suiker
- de vervaardiging van dropjes en pastilles
- de vervaardiging van suikervrij snoepgoed



Behoort tot
10.82  Vervaardiging van cacao, chocolade en suikerwerk


Bevat
10.82001 Vervaardiging van cacao, -boter, -vet en -olie

10.82002 Vervaardiging van chocolade en chocoladeproducten

10.82003 Vervaardiging van suikerwerk

10.82004 Konfijten van vruchten

 Terug
 lijst secties