shadow
The English version of the Public Search application constitutes an unofficial English translation and is provided for information purposes only.
No legal rights can therefore be derived from this translation. For the official application, please consult the Dutch, French or German versions of the Public Search application.


Activity code 2025

10.840  Fabrication de condiments et assaisonnements

Supplementary information
Cette sous-classe comprend :
- la fabrication d’épices, de sauces et de condiments :
• mayonnaise
• farine de moutarde
• moutarde préparée, etc.
- la fabrication du vinaigre

Cette sous-classe comprend également :
- la transformation du sel pour le rendre propre à la consommation humaine (par exemple en sel iodé)
- la transformation de condiments et d’herbes, y compris le séchage, le triage, le nettoyage et le découpage



Belongs to
10.84  Fabrication de condiments et assaisonnements


Contains
10.84001 Fabrication de condiments et d'épices (y compris la mouture, le mélange, etc)

10.84002 Fabrication du vinaigre

10.84003 Fabrication de sauces

 Back
 list of sections