Nacebelcode 2025
10.890 Vervaardiging van andere voedingsmiddelen, neg
Toelichting | ||
Deze subklasse omvat de vervaardiging van levensmiddelen die binnen drie dagen na de vervaardiging voor menselijke consumptie geschikt zijn : - de vervaardiging van soepen en bouillons - de vervaardiging van beperkt houdbare bereide voedingsmiddelen, zoals : • sandwiches • verse pizza's (niet gebakken) - de vervaardiging van quiches en croque-monsieurs Deze subklasse omvat eveneens: - de vervaardiging van gist - de vervaardiging van extracten en sappen van vlees, van vis of van schaal- en weekdieren - de vervaardiging van vlees- en kaasvervangers - de vervaardiging van eieren in poedervorm (bv. gereconstitueerde eieren) - de vervaardiging van kunstmatige concentraten - de verwerking van aangekochte natuurhoning - de productie van halffabricaten voor roomijs en gebak - de vervaardiging van voorgekookte instantsoep en instantnoedels - de vervaardiging van kunsthoning en karamel - de vervaardiging van moutextracten en siropen - de vervaardiging van insectenmeel en andere bereidingen op basis van insecten |
Behoort tot | ||
10.89 Vervaardiging van andere voedingsmiddelen, neg |
Bevat | ||
10.89001 Vervaardiging van bereiden soepen of bouillons 10.89002 Vervaardiging van houdbare melkdesserten 10.89003 Vervaardiging van voedingssupplementen en voedingsmiddelen die met vitaminen, proteïnen, enz zijn verrijkt 10.89004 Vervaardiging van kunsthoning en karamel |
Terug | lijst secties |