shadow

Nacebelcode 2025

10.890  Vervaardiging van andere voedingsmiddelen, neg

Toelichting
Deze subklasse omvat de vervaardiging van levensmiddelen die binnen drie dagen na de vervaardiging voor menselijke consumptie geschikt zijn :
- de vervaardiging van soepen en bouillons
- de vervaardiging van beperkt houdbare bereide voedingsmiddelen, zoals :
• sandwiches
• verse pizza's (niet gebakken)
- de vervaardiging van quiches en croque-monsieurs

Deze subklasse omvat eveneens:
- de vervaardiging van gist
- de vervaardiging van extracten en sappen van vlees, van vis of van schaal- en weekdieren
- de vervaardiging van vlees- en kaasvervangers
- de vervaardiging van eieren in poedervorm (bv. gereconstitueerde eieren)
- de vervaardiging van kunstmatige concentraten
- de verwerking van aangekochte natuurhoning
- de productie van halffabricaten voor roomijs en gebak
- de vervaardiging van voorgekookte instantsoep en instantnoedels
- de vervaardiging van kunsthoning en karamel
- de vervaardiging van moutextracten en siropen
- de vervaardiging van insectenmeel en andere bereidingen op basis van insecten



Behoort tot
10.89  Vervaardiging van andere voedingsmiddelen, neg


Bevat
10.89001 Vervaardiging van bereiden soepen of bouillons

10.89002 Vervaardiging van houdbare melkdesserten

10.89003 Vervaardiging van voedingssupplementen en voedingsmiddelen die met vitaminen, proteïnen, enz zijn verrijkt

10.89004 Vervaardiging van kunsthoning en karamel

 Terug
 lijst secties