shadow

Opgelet ! Deze vestigingseenheid werd stopgezet. De getoonde gegevens weerspiegelen de toestand op het moment van stopzetting van de vestigingseenheid.

Vestigingseenheidsgegevens

Algemeen

Ondernemingsnummer:0475.849.435
Status van de entiteit:Stopgezet
Nummer van de vestigingseenheid:2.116.466.457
Status van de vestigingseenheid:Stopgezet
Sinds 30 april 2024
Begindatum:6 december 2001
Naam van de vestigingseenheid: J & K CULINAIR
Naam in het Nederlands, sinds 6 december 2001
Adres van de vestigingseenheid:
Valkenlaan   13
2900   Schoten
Sinds 4 februari 2004
Telefoonnummer:Geen gegevens opgenomen in KBO.
Faxnummer:Geen gegevens opgenomen in KBO.
E-mail:Geen gegevens opgenomen in KBO.
Webadres:Geen gegevens opgenomen in KBO.
 
 

Toelatingen

Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)?  Klik hier
 
 

Activiteiten Nacebel-code versie 2008(1)

Hoofdactiviteit: 10.31101 - Productie van aardappelconserven, exclusief diepgevroren producten
Sinds 1 januari 2008
Hoofdactiviteit: 10.31102 - Productie van gedehydreerde aardappelpuree
Sinds 1 januari 2008
Hoofdactiviteit: 10.51001 - Vervaardiging van verse vloeibare melk, gepasteuriseerd, gesteriliseerd, gehomogeniseerd en/of ultra-hoog verhit
Sinds 1 januari 2008
Hoofdactiviteit: 10.85001 - Productie van vers bereide maaltijden die vlees bevatten
Sinds 1 januari 2008
Hoofdactiviteit: 10.85021 - Productie van vers bereide maaltijden die vis bevatten
Sinds 1 januari 2008
 
 
Geen gegevens opgenomen in KBO.

(1)Op 1/1/2008 is de EG-classificatie van de Nacebelcodes gewijzigd. Public search toont zowel de bestaande activiteiten volgens de oude Nacebelcode 2003, geldig tot 31/12/2007, als de nieuwe code (en omschrijving) 2008, geldig vanaf 1/1/2008. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten van de entiteit of de vestigingseenheid.