Vestigingseenheidsgegevens
Algemeen | |||
Ondernemingsnummer: | 0760.685.282 | ||
Status van de entiteit: | Actief | ||
Nummer van de vestigingseenheid: | 2.313.796.923 | ||
Status van de vestigingseenheid: | Actief | ||
Begindatum: | 30 december 2020 | ||
Naam van de vestigingseenheid: |
LIEGEOIS Naam in het Frans, sinds 30 december 2020 | ||
Adres van de vestigingseenheid: |
Rue Sainte-Anne(HSH) 35
6120 Ham-sur-Heure-Nalinnes Sinds 15 juli 2022 | ||
Telefoonnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Faxnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
E-mail: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Webadres: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
| |||
Toelatingen | |||
Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)? Klik hier | |||
| |||
Activiteiten Nacebel-code versie 2008(1) | |||
Hoofdactiviteit: 10.71101 - Industriële vervaardiging van bakkerijproducten hoofdzakelijk bestemd voor levering aan de detailhandel, horecabedrijven, enz.: brood, gebakjes, taarten en ander vers of diepgevroren banketbakkerswerk Sinds 30 december 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 10.71102 - Vervaardiging van bakkerijproducten in de vorm van deeg Sinds 30 december 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 10.712 - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk Sinds 30 december 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 10.71201 - Ambachtelijke vervaardiging van brood, broodjes, verse cakes, taarten en ander vers banketbakkerswerk door warme bakkers Sinds 30 december 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 10.720 - Vervaardiging van beschuit en biscuit en van ander houdbaar banketbakkerswerk Sinds 30 december 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 10.72001 - Vervaardiging van beschuit, koekjes, peperkoek, enz. Sinds 30 december 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 10.730 - Vervaardiging van macaroni, noedels, koeskoes en dergelijke deegwaren Sinds 30 december 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 47.24101 - Kleinhandel in brood en banketbakkerswerk Sinds 30 december 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 47.242 - Detailhandel in chocolade en suikerwerk in gespecialiseerde winkels Sinds 30 december 2020 | |||
| |||
RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2008(1) | |||
Hoofdactiviteit: 10.712 - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk Sinds 1 januari 2021 |
| ||
Geen gegevens opgenomen in KBO. |
(1)Op 1/1/2008 is de EG-classificatie van de Nacebelcodes gewijzigd. Public search toont zowel de bestaande activiteiten volgens de oude Nacebelcode 2003, geldig tot 31/12/2007, als de nieuwe code (en omschrijving) 2008, geldig vanaf 1/1/2008. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten van de entiteit of de vestigingseenheid.