shadow

Vestigingseenheidsgegevens

Algemeen

Ondernemingsnummer:0845.010.550
Status van de entiteit:Actief
Nummer van de vestigingseenheid:2.208.509.757
Status van de vestigingseenheid:Actief
Begindatum:4 april 2012
Naam van de vestigingseenheid: Bakkerij Adams
Naam in het Nederlands, sinds 4 april 2012
Post Hoc bv
Naam in het Engels, sinds 25 januari 2021
Adres van de vestigingseenheid:
Molenstraat   63
2387   Baarle-Hertog
Sinds 4 april 2012
Telefoonnummer:Geen gegevens opgenomen in KBO.
Faxnummer:Geen gegevens opgenomen in KBO.
E-mail:Geen gegevens opgenomen in KBO.
Webadres:Geen gegevens opgenomen in KBO.
 
 

Toelatingen

Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)?  Klik hier
 
 

Activiteiten Nacebel-code versie 2008(1)

Hoofdactiviteit: 10.71102 - Vervaardiging van bakkerijproducten in de vorm van deeg
Sinds 4 april 2012
Hoofdactiviteit: 10.712 - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk
Sinds 4 april 2012
Hoofdactiviteit: 10.71201 - Ambachtelijke vervaardiging van brood, broodjes, verse cakes, taarten en ander vers banketbakkerswerk door warme bakkers
Sinds 4 april 2012
Hoofdactiviteit: 10.720 - Vervaardiging van beschuit en biscuit en van ander houdbaar banketbakkerswerk
Sinds 4 april 2012
Hoofdactiviteit: 10.72001 - Vervaardiging van beschuit, koekjes, peperkoek, enz.
Sinds 4 april 2012
Hoofdactiviteit: 10.72002 - Vervaardiging van ander houdbaar banketbakkerswerk, exclusief diepvriesproducten
Sinds 4 april 2012
Hoofdactiviteit: 10.72003 - Vervaardiging van versnaperingen, zoet dan wel gezouten
Sinds 4 april 2012
Hoofdactiviteit: 10.810 - Vervaardiging van suiker
Sinds 4 april 2012
Hoofdactiviteit: 10.820 - Vervaardiging van cacao, chocolade en suikerwerk
Sinds 4 april 2012
Hoofdactiviteit: 47.241 - Detailhandel in brood en banketbakkerswerk in gespecialiseerde winkels (koude bakkers)
Sinds 4 april 2012
Hoofdactiviteit: 47.24101 - Kleinhandel in brood en banketbakkerswerk
Sinds 4 april 2012
Hoofdactiviteit: 47.29903 - Overige kleinhandel in voedings- en genotmiddelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g.
Sinds 4 april 2012
Nevenactiviteit: 10.52001 - Productie van roomijs en ander consumptieijs (bv sorbet), inclusief roomijs dat door de producent zelf langs de openbare weg verkocht wordt
Sinds 4 april 2012
Nevenactiviteit: 56.10201 - Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : snelbuffetten (snackbars, sandwichbars, enz)
Sinds 4 april 2012
Nevenactiviteit: 56.10204 - Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : tearooms, ijssalons, enz.
Sinds 4 april 2012
Nevenactiviteit: 70.22001 - Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz.
Sinds 25 januari 2021
Nevenactiviteit: 82.990 - Overige zakelijke dienstverlening, n.e.g.
Sinds 25 januari 2021
 
 

RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2008(1)

Hoofdactiviteit: 10.712 - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk
Sinds 1 mei 2012
 
 

RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2025(1)

Hoofdactiviteit: 10.712  - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk
Sinds 1 januari 2025
 
 
Geen gegevens opgenomen in KBO.

(1)Activiteiten worden in de KBO ingeschreven met behulp van NACE-BEL-codes (Belgische nomenclatuur van activiteiten). Er bestaan verschillende versies van deze codes. Activiteiten met een NACE-BEL-code (versie 2003) werden op 31/12/2007 stopgezet en automatisch omgezet naar NACE-BEL-codes (versie 2008) met als begindatum 01/01/2008. Een nieuwe versie (versie 2025) wordt van kracht op 01/01/2025. In de loop van het eerste semester van het jaar zullen alle activiteiten met een NACE-BEL-code (versie 2008) geleidelijk worden stopgezet vanaf 31/12/2024 en automatisch worden omgezet naar NACE-BEL-codes (versie 2025) met als startdatum 01/01/2025. Tot aan deze omschakeling worden de activiteiten nog ingeschreven met de NACE-BEL 2008 codes.