shadow

Vestigingseenheidsgegevens

Algemeen

Ondernemingsnummer:0896.644.838
Status van de entiteit:Actief
Nummer van de vestigingseenheid:2.170.106.170
Status van de vestigingseenheid:Actief
Begindatum:1 april 2008
Naam van de vestigingseenheid: L'atelier du palais gourmand
Naam in het Frans, sinds 1 april 2008
Adres van de vestigingseenheid:
Rue de Namur(BZ)   52
5000   Namur
Sinds 1 april 2008
Telefoonnummer:
081/22 49 42 Sinds 1 april 2008(1)
Faxnummer:Geen gegevens opgenomen in KBO.
E-mail:Geen gegevens opgenomen in KBO.
Webadres:Geen gegevens opgenomen in KBO.
 
 

Toelatingen

Geen gegevens opgenomen in KBO.
Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)?  Klik hier
 
 

Activiteiten Nacebel-code versie 2025(2)

Hoofdactiviteit: 10.71101  - Industriële vervaardiging van bakkerijproducten hoofdzakelijk bestemd voor levering aan de detailhandel, horecabedrijven, enz: brood, gebakjes, taarten en ander vers of diepgevroren banketbakkerswerk
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.71102  - Vervaardiging van bakkerijproducten in de vorm van deeg
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.711  - Industriële vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 56.11201  - Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : snelbuffetten (snackbars, sandwichbars, enz)
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.712  - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.72001  - Vervaardiging van beschuit, koekjes, peperkoek, enz
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.720  - Vervaardiging van beschuit, biscuit en houdbaar banketbakkerswerk
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.72002  - Vervaardiging van ander houdbaar banketbakkerswerk, exclusief diepvriesproducten
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 47.241  - Detailhandel in brood en banketbakkerswerk (koude bakkers)
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 47.242  - Detailhandel in chocolade en suikerwerk
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.71201  - Ambachtelijke vervaardiging van brood, broodjes, verse cakes, taarten en ander vers banketbakkerswerk door warme bakkers
Sinds 1 januari 2025
 
Toon de activiteiten NACE-BEL-codes versie 2008.
 
 

(1)De contactgegevens werden gescheiden van de adresgegevens. Hierdoor is het mogelijk dat de begindatum van het contactgegeven niet juist is. Meer info over de correctie vindt u hier.

(2)Activiteiten worden in de KBO ingeschreven met behulp van NACE-BEL-codes (Belgische nomenclatuur van activiteiten). Na een conversie van activiteiten met een NACE-BEL-code (versie 2008) naar NACE-BEL-codes (versie 2025) is de begindatum van activiteiten (versie 2025) 01/01/2025. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten. De activiteiten van 2008 kunnen worden bekeken door op de link te klikken: "Toon de activiteiten NACE-BEL-code versie 2008".

(3)Activiteiten worden in de KBO ingeschreven met behulp van NACE-BEL-codes (Belgische nomenclatuur van activiteiten). Na een conversie van activiteiten met een NACE-BEL-code (versie 2003) naar NACE-BEL-codes (versie 2008) is de begindatum van activiteiten (versie 2008) 1/01/2008. Activiteiten met een NACE-BEL-code (versie 2008) werden vervolgens op 31/12/2024 stopgezet en automatisch omgezet naar NACE-BEL-codes (versie 2025). Het betreft dus louter administratieve conversies en geen wijziging van de activiteiten. De activiteiten van 2003 kunnen worden bekeken door op de link te klikken: "Toon de activiteiten NACE-BEL-codes versie 2003".