shadow

Vestigingseenheidsgegevens

Algemeen

Ondernemingsnummer:0898.371.042
Status van de entiteit:Actief
Nummer van de vestigingseenheid:2.235.812.188
Status van de vestigingseenheid:Actief
Begindatum:24 oktober 2014
Naam van de vestigingseenheid: ALLO GLACONS
Naam in het Frans, sinds 24 oktober 2014
Adres van de vestigingseenheid:
Rue du Rocher Lombot   333
6030   Charleroi
Sinds 24 oktober 2014
Telefoonnummer:Geen gegevens opgenomen in KBO.
Faxnummer:Geen gegevens opgenomen in KBO.
E-mail:Geen gegevens opgenomen in KBO.
Webadres:Geen gegevens opgenomen in KBO.
 
 

Toelatingen

Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)?  Klik hier
 
 

Activiteiten Nacebel-code versie 2008(1)

Hoofdactiviteit: 10.520 - Vervaardiging van consumptie-ijs
Sinds 24 oktober 2014
Hoofdactiviteit: 10.890 - Vervaardiging van andere voedingsmiddelen, n.e.g.
Sinds 24 oktober 2014
Hoofdactiviteit: 35.30002 - Productie en distributie van gekoeld water en ijs, voor koeldoeleinden
Sinds 24 oktober 2014
Hoofdactiviteit: 46.38907 - Overige gespecialiseerde groothandel in voedingswaren, n.e.g.
Sinds 24 oktober 2014
Hoofdactiviteit: 47.111 - Detailhandel in niet-gespecialiseerde winkels in diepvriesproducten
Sinds 24 oktober 2014
Hoofdactiviteit: 47.299 - Overige detailhandel in voedingsmiddelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g.
Sinds 24 oktober 2014
Hoofdactiviteit: 96.02203 - Manicure en pedicure
Sinds 24 oktober 2014
 
 

RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2008(1)

Hoofdactiviteit: 47.111 - Detailhandel in niet-gespecialiseerde winkels in diepvriesproducten
Sinds 1 september 2023
 
 
Geen gegevens opgenomen in KBO.

(1)Op 1/1/2008 is de EG-classificatie van de Nacebelcodes gewijzigd. Public search toont zowel de bestaande activiteiten volgens de oude Nacebelcode 2003, geldig tot 31/12/2007, als de nieuwe code (en omschrijving) 2008, geldig vanaf 1/1/2008. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten van de entiteit of de vestigingseenheid.