shadow

Vestigingseenheidsgegevens

Algemeen

Ondernemingsnummer:0421.464.406
Status van de entiteit:Actief
Nummer van de vestigingseenheid:2.018.737.076
Status van de vestigingseenheid:Actief
Begindatum:8 juli 1986
Naam van de vestigingseenheid: De Boeck Foods Sprl
Naam in het Frans, sinds 16 september 2016
Adres van de vestigingseenheid:
Rue du Spirou   1
6061   Charleroi
Sinds 28 februari 2005
Telefoonnummer:Geen gegevens opgenomen in KBO.
Faxnummer:Geen gegevens opgenomen in KBO.
E-mail:Geen gegevens opgenomen in KBO.
Webadres:Geen gegevens opgenomen in KBO.
 
 

Toelatingen

Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)?  Klik hier
 
 

Activiteiten Nacebel-code versie 2008(1)

Hoofdactiviteit: 46.389 - Groothandel in andere voedingsmiddelen, n.e.g.
Sinds 1 januari 2008
Hoofdactiviteit: 46.391 - Niet-gespecialiseerde groothandel in diepgevroren voedingsmiddelen
Sinds 6 mei 2014
Hoofdactiviteit: 46.392 - Niet-gespecialiseerde groothandel in niet-diepgevroren voedingsmiddelen, dranken en genotmiddelen
Sinds 6 mei 2014
Nevenactiviteit: 47.111 - Detailhandel in niet-gespecialiseerde winkels in diepvriesproducten
Sinds 6 mei 2014
Nevenactiviteit: 47.113 - Detailhandel in niet-gespecialiseerde winkels waarbij voedings- en genotmiddelen overheersen (verkoopsoppervlakte tussen 100 m² en minder dan 400 m²)
Sinds 6 mei 2014
 
 

RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2008(1)

Hoofdactiviteit: 46.392 - Niet-gespecialiseerde groothandel in niet-diepgevroren voedingsmiddelen, dranken en genotmiddelen
Sinds 1 januari 2008
 
Toon de activiteiten Nacebel-code versie 2003.
 
 
Geen gegevens opgenomen in KBO.

(1)Op 1/1/2008 is de EG-classificatie van de Nacebelcodes gewijzigd. Public search toont zowel de bestaande activiteiten volgens de oude Nacebelcode 2003, geldig tot 31/12/2007, als de nieuwe code (en omschrijving) 2008, geldig vanaf 1/1/2008. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten van de entiteit of de vestigingseenheid.