shadow

Vestigingseenheidsgegevens

Algemeen

Ondernemingsnummer:0413.958.584
Status van de entiteit:Actief
Nummer van de vestigingseenheid:2.308.096.192
Status van de vestigingseenheid:Actief
Begindatum:1 oktober 2020
Naam van de vestigingseenheid: Vleeswaren De Keyser
Naam in het Nederlands, sinds 1 oktober 2020
Adres van de vestigingseenheid:
Industrieweg   15
2630   Aartselaar
Sinds 1 oktober 2020
Telefoonnummer:Geen gegevens opgenomen in KBO.
Faxnummer:Geen gegevens opgenomen in KBO.
E-mail:Geen gegevens opgenomen in KBO.
Webadres:Geen gegevens opgenomen in KBO.
 
 

Toelatingen

Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)?  Klik hier
 
 

Activiteiten Nacebel-code versie 2008(1)

Hoofdactiviteit: 10.110 - Verwerking en conservering van vlees, exclusief vlees van gevogelte
Sinds 1 oktober 2020
Hoofdactiviteit: 10.11002 - Productie van vers vlees, als hele dieren of in delen
Sinds 1 oktober 2020
Hoofdactiviteit: 10.11005 - Verwerking van slachtafvallen en krengen; productie van vleesmeel en -poeder en van beendermeel.
Sinds 1 oktober 2020
Hoofdactiviteit: 10.11011 - Productie van gekoeld of bevroren vlees, als hele dieren of in delen
Sinds 1 oktober 2020
Hoofdactiviteit: 10.130 - Vervaardiging van producten van vlees of van vlees van gevogelte
Sinds 1 oktober 2020
Hoofdactiviteit: 46.321 - Groothandel in vlees en vleesproducten, uitgezonderd vlees van wild en van gevogelte
Sinds 1 oktober 2020
 
 

RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2008(1)

Hoofdactiviteit: 10.130 - Vervaardiging van producten van vlees of van vlees van gevogelte
Sinds 1 oktober 2020
 
 
Geen gegevens opgenomen in KBO.

(1)Op 1/1/2008 is de EG-classificatie van de Nacebelcodes gewijzigd. Public search toont zowel de bestaande activiteiten volgens de oude Nacebelcode 2003, geldig tot 31/12/2007, als de nieuwe code (en omschrijving) 2008, geldig vanaf 1/1/2008. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten van de entiteit of de vestigingseenheid.