Vestigingseenheidsgegevens
Algemeen | |||
Ondernemingsnummer: | 0674.650.737 | ||
Status van de entiteit: | Actief | ||
Nummer van de vestigingseenheid: | 2.264.743.231 | ||
Status van de vestigingseenheid: | Actief | ||
Begindatum: | 2 juni 2017 | ||
Naam van de vestigingseenheid: |
BOULANGERIE FOUCART - FONTAINE Naam in het Frans, sinds 2 juni 2017 | ||
Adres van de vestigingseenheid: |
Rue de Courtrai(PEC) 30
7740 Pecq Sinds 2 juni 2017 | ||
Telefoonnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Faxnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
E-mail: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Webadres: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
| |||
Toelatingen | |||
Geen gegevens opgenomen in KBO. | |||
Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)? Klik hier | |||
| |||
Activiteiten Nacebel-code versie 2008(2) | |||
Hoofdactiviteit: 47.241
- Detailhandel in brood en banketbakkerswerk in gespecialiseerde winkels (koude bakkers) Sinds 2 juni 2017 | |||
Hoofdactiviteit: 47.29903
- Overige kleinhandel in voedings- en genotmiddelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g. Sinds 2 juni 2017 | |||
Hoofdactiviteit: 10.712
- Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk Sinds 2 juni 2017 | |||
Hoofdactiviteit: 10.810
- Vervaardiging van suiker Sinds 2 juni 2017 | |||
Hoofdactiviteit: 10.711
- Industriële vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk Sinds 2 juni 2017 | |||
Hoofdactiviteit: 10.71101
- Industriële vervaardiging van bakkerijproducten hoofdzakelijk bestemd voor levering aan de detailhandel, horecabedrijven, enz.: brood, gebakjes, taarten en ander vers of diepgevroren banketbakkerswerk Sinds 2 juni 2017 | |||
Hoofdactiviteit: 10.820
- Vervaardiging van cacao, chocolade en suikerwerk Sinds 2 juni 2017 | |||
Hoofdactiviteit: 10.72001
- Vervaardiging van beschuit, koekjes, peperkoek, enz. Sinds 2 juni 2017 | |||
Hoofdactiviteit: 10.71102
- Vervaardiging van bakkerijproducten in de vorm van deeg Sinds 2 juni 2017 | |||
Hoofdactiviteit: 10.72002
- Vervaardiging van ander houdbaar banketbakkerswerk, exclusief diepvriesproducten Sinds 2 juni 2017 | |||
Hoofdactiviteit: 10.720
- Vervaardiging van beschuit en biscuit en van ander houdbaar banketbakkerswerk Sinds 2 juni 2017 | |||
Hoofdactiviteit: 10.72003
- Vervaardiging van versnaperingen, zoet dan wel gezouten Sinds 2 juni 2017 | |||
| |||
RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2008(2) | |||
Hoofdactiviteit: 10.712
- Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk Sinds 2 juni 2017 | |||
| |||
RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2025(1) | |||
Hoofdactiviteit: 10.712
- Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk Sinds 1 januari 2025 |
|
(1)Activiteiten worden in de KBO ingeschreven met behulp van NACE-BEL-codes (Belgische nomenclatuur van activiteiten). Na een conversie van activiteiten met een NACE-BEL-code (versie 2008) naar NACE-BEL-codes (versie 2025) is de begindatum van activiteiten (versie 2025) 01/01/2025. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten. De activiteiten van 2008 kunnen worden bekeken door op de link te klikken: "Toon de activiteiten NACE-BEL-code versie 2008".
(2)Activiteiten worden in de KBO ingeschreven met behulp van NACE-BEL-codes (Belgische nomenclatuur van activiteiten). Na een conversie van activiteiten met een NACE-BEL-code (versie 2003) naar NACE-BEL-codes (versie 2008) is de begindatum van activiteiten (versie 2008) 1/01/2008. Activiteiten met een NACE-BEL-code (versie 2008) werden vervolgens op 31/12/2024 stopgezet en automatisch omgezet naar NACE-BEL-codes (versie 2025). Het betreft dus louter administratieve conversies en geen wijziging van de activiteiten. De activiteiten van 2003 kunnen worden bekeken door op de link te klikken: "Toon de activiteiten NACE-BEL-codes versie 2003".