Vestigingseenheidsgegevens
Algemeen | |||||
Ondernemingsnummer: | 0697.697.937 | ||||
Status van de entiteit: | Actief | ||||
Nummer van de vestigingseenheid: | 2.277.127.062 | ||||
Status van de vestigingseenheid: | Actief | ||||
Begindatum: | 7 juni 2018 | ||||
Naam van de vestigingseenheid: |
Chocolade-Atelier Vyverman Naam in het Nederlands, sinds 7 juni 2018 | ||||
Adres van de vestigingseenheid: |
Driekoningenstraat 101
9100 Sint-Niklaas Sinds 31 juli 2023 | ||||
Telefoonnummer: |
| ||||
Faxnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||||
E-mail: |
| ||||
Webadres: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||||
| |||||
Toelatingen | |||||
Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)? Klik hier | |||||
| |||||
Activiteiten Nacebel-code versie 2008(2) | |||||
Hoofdactiviteit: 10.52001 - Productie van roomijs en ander consumptieijs (bv sorbet), inclusief roomijs dat door de producent zelf langs de openbare weg verkocht wordt Sinds 31 juli 2023 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.820 - Vervaardiging van cacao, chocolade en suikerwerk Sinds 7 juni 2018 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.82001 - Vervaardiging van cacao, -boter, -vet en -olie Sinds 7 juni 2018 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.82002 - Vervaardiging van chocolade en chocoladeproducten. Sinds 7 juni 2018 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.82003 - Vervaardiging van suikerwerk Sinds 7 juni 2018 | |||||
Hoofdactiviteit: 28.93004 - Vervaardiging van mach. en toest. voor de verw. van overige voedingsmiddelen : voor de suikergoedverw., voor de prod. van cacao en chocolade, voor de verw. in suikerfabrieken en brouwerijen, enz.) Sinds 7 juni 2018 | |||||
Hoofdactiviteit: 46.360 - Groothandel in suiker, chocolade en suikerwerk Sinds 7 juni 2018 | |||||
Hoofdactiviteit: 47.241 - Detailhandel in brood en banketbakkerswerk in gespecialiseerde winkels (koude bakkers) Sinds 7 juni 2018 | |||||
Hoofdactiviteit: 47.24101 - Kleinhandel in brood en banketbakkerswerk Sinds 7 juni 2018 | |||||
Hoofdactiviteit: 47.242 - Detailhandel in chocolade en suikerwerk in gespecialiseerde winkels Sinds 7 juni 2018 | |||||
Hoofdactiviteit: 47.810 - Markt- en straathandel in voedings- en genotmiddelen Sinds 7 juni 2018 | |||||
Hoofdactiviteit: 47.81001 - Markt- en straathandel in voedingsmiddelen Sinds 7 juni 2018 | |||||
Hoofdactiviteit: 56.101 - Eetgelegenheden met volledige bediening Sinds 7 juni 2018 | |||||
Hoofdactiviteit: 56.10105 - Café-restaurants (tavernen) Sinds 7 juni 2018 | |||||
Hoofdactiviteit: 56.10204 - Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : tearooms, ijssalons, enz. Sinds 7 juni 2018 | |||||
Hoofdactiviteit: 56.210 - Catering Sinds 7 juni 2018 | |||||
| |||||
RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2008(2) | |||||
Hoofdactiviteit: 10.820 - Vervaardiging van cacao, chocolade en suikerwerk Sinds 1 augustus 2018 |
| ||
Geen gegevens opgenomen in KBO. |
(1)De contactgegevens werden gescheiden van de adresgegevens. Hierdoor is het mogelijk dat de begindatum van het contactgegeven niet juist is. Meer info over de correctie vindt u hier.
(2)Activiteiten worden in de KBO ingeschreven met behulp van NACE-BEL-codes (Belgische nomenclatuur van activiteiten). Er bestaan verschillende versies van deze codes. Activiteiten met een NACE-BEL-code (versie 2003) werden op 31/12/2007 stopgezet en automatisch omgezet naar NACE-BEL-codes (versie 2008) met als begindatum 01/01/2008. Een nieuwe versie (versie 2025) wordt van kracht op 01/01/2025. In de loop van het eerste semester van het jaar zullen alle activiteiten met een NACE-BEL-code (versie 2008) geleidelijk worden stopgezet vanaf 31/12/2024 en automatisch worden omgezet naar NACE-BEL-codes (versie 2025) met als startdatum 01/01/2025. Tot aan deze omschakeling worden de activiteiten nog ingeschreven met de NACE-BEL 2008 codes.