shadow

Vestigingseenheidsgegevens

Algemeen

Ondernemingsnummer:0885.000.482
Status van de entiteit:Actief
Nummer van de vestigingseenheid:2.177.748.780
Status van de vestigingseenheid:Actief
Begindatum:28 april 2009
Naam van de vestigingseenheid: Pâtisserie Concept
Naam in het Frans, sinds 28 april 2009
Adres van de vestigingseenheid:
Chaussée de Louvain(BU)   382
5004   Namur
Sinds 28 april 2009
Telefoonnummer:
081/214054 Sinds 28 april 2009(1)
Faxnummer:Geen gegevens opgenomen in KBO.
E-mail:
info@carrementbon.beSinds 28 april 2009(1)
Webadres:Geen gegevens opgenomen in KBO.
 
 

Toelatingen

Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)?  Klik hier
 
 

Activiteiten Nacebel-code versie 2008(2)

Hoofdactiviteit: 47.241 - Detailhandel in brood en banketbakkerswerk in gespecialiseerde winkels (koude bakkers)
Sinds 27 juli 2021
Hoofdactiviteit: 47.242 - Detailhandel in chocolade en suikerwerk in gespecialiseerde winkels
Sinds 27 juli 2021
Hoofdactiviteit: 47.252 - Detailhandel in dranken in gespecialiseerde winkels, algemeen assortiment
Sinds 27 juli 2021
Hoofdactiviteit: 56.10201 - Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : snelbuffetten (snackbars, sandwichbars, enz)
Sinds 27 juli 2021
Hoofdactiviteit: 56.10204 - Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : tearooms, ijssalons, enz.
Sinds 27 juli 2021
 
 
Geen gegevens opgenomen in KBO.

(1)De contactgegevens werden gescheiden van de adresgegevens. Hierdoor is het mogelijk dat de begindatum van het contactgegeven niet juist is. Meer info over de correctie vindt u hier.

(2)Op 1/1/2008 is de EG-classificatie van de Nacebelcodes gewijzigd. Public search toont zowel de bestaande activiteiten volgens de oude Nacebelcode 2003, geldig tot 31/12/2007, als de nieuwe code (en omschrijving) 2008, geldig vanaf 1/1/2008. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten van de entiteit of de vestigingseenheid.