Vestigingseenheidsgegevens
Algemeen | |||||
Ondernemingsnummer: | 0424.211.979 | ||||
Status van de entiteit: | Actief | ||||
Nummer van de vestigingseenheid: | 2.250.327.645 | ||||
Status van de vestigingseenheid: | Actief | ||||
Begindatum: | 29 maart 2016 | ||||
Naam van de vestigingseenheid: |
La Brioche d'Or Naam in het Frans, sinds 29 maart 2016 | ||||
Adres van de vestigingseenheid: |
Rue Louis Braille 7
1402 Nivelles Sinds 29 maart 2016 | ||||
Telefoonnummer: |
| ||||
Faxnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||||
E-mail: |
| ||||
Webadres: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||||
| |||||
Toelatingen | |||||
Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)? Klik hier | |||||
| |||||
Activiteiten Nacebel-code versie 2008(2) | |||||
Hoofdactiviteit: 10.520 - Vervaardiging van consumptie-ijs Sinds 29 maart 2016 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.52001 - Productie van roomijs en ander consumptieijs (bv sorbet), inclusief roomijs dat door de producent zelf langs de openbare weg verkocht wordt Sinds 29 maart 2016 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.712 - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk Sinds 29 maart 2016 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.720 - Vervaardiging van beschuit en biscuit en van ander houdbaar banketbakkerswerk Sinds 29 maart 2016 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.820 - Vervaardiging van cacao, chocolade en suikerwerk Sinds 29 maart 2016 | |||||
Hoofdactiviteit: 46.360 - Groothandel in suiker, chocolade en suikerwerk Sinds 29 maart 2016 | |||||
Hoofdactiviteit: 47.24101 - Kleinhandel in brood en banketbakkerswerk Sinds 29 maart 2016 | |||||
Hoofdactiviteit: 47.242 - Detailhandel in chocolade en suikerwerk in gespecialiseerde winkels Sinds 29 maart 2016 | |||||
Hoofdactiviteit: 47.910 - Detailhandel via postorderbedrijven of via internet Sinds 29 maart 2016 | |||||
Hoofdactiviteit: 56.102 - Eetgelegenheden met beperkte bediening Sinds 29 maart 2016 | |||||
Hoofdactiviteit: 56.210 - Catering Sinds 29 maart 2016 | |||||
| |||||
RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2008(2) | |||||
Hoofdactiviteit: 10.712 - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk Sinds 29 maart 2016 |
| ||
Geen gegevens opgenomen in KBO. |
(1)De contactgegevens werden gescheiden van de adresgegevens. Hierdoor is het mogelijk dat de begindatum van het contactgegeven niet juist is. Meer info over de correctie vindt u hier.
(2)Op 1/1/2008 is de EG-classificatie van de Nacebelcodes gewijzigd. Public search toont zowel de bestaande activiteiten volgens de oude Nacebelcode 2003, geldig tot 31/12/2007, als de nieuwe code (en omschrijving) 2008, geldig vanaf 1/1/2008. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten van de entiteit of de vestigingseenheid.