Nacebelcode 2008
10.510 Zuivelfabrieken en kaasmakerijen
Toelichting | ||
Deze subklasse omvat o.a.:
- de vervaardiging van verse verwerkte vloeibare melk, gepasteuriseerd, gesteriliseerd, gehomogeniseerd en/of ultra-hoog verhit - de productie van frisdranken op basis van melk - de vervaardiging van room van verse verwerkte vloeibare melk, gepasteuriseerd, gesteriliseerd, gehomogeniseerd - de vervaardiging van ingedikte of geconcentreerde melk, ook indien met toegevoegde suiker of andere zoetstoffen - de productie van melkpoeder - de productie van boter - de productie van yoghurt - de productie van kaas en wrongel - de productie van wei - de productie van caseïne en lactose (melksuiker) | ||
Deze subklasse omvat niet:
- de productie van niet-behandelde melk van koeien of buffels - cfr. 01.410 - de productie van niet-behandelde paardenmelk - cfr. 01.430 - de productie van niet-behandelde melk van kamelen en andere kameelachtigen - cfr. 01.440 - de productie van niet-behandelde melk van schapen of van geiten - cfr. 01.450 - de vervaardiging van mengsels van spijsvetten en dergelijke smeersels - cfr. 10.420 - de productie van melk voor zuigelingen - cfr. 10.860 - de vervaardiging van melk- en kaassurrogaten - cfr. 10.890 - het afhalen van melk op de boerderij en het vervoer naar de zuivelfabriek - cfr. 49.410 |
Behoort tot | ||
10.51 Zuivelfabrieken en kaasmakerijen |
Bevat | ||
10.51001 Vervaardiging van verse vloeibare melk, gepasteuriseerd, gesteriliseerd, gehomogeniseerd en/of ultra-hoog verhit 10.51002 Vervaardiging van room van verse verwerkte vloeibare melk, gepasteuriseerd, gesteriliseerd, gehomogeniseerd 10.51003 Vervaardiging van ingedikte melk, ook indien met toegevoegde suiker of andere zoetstoffen 10.51004 Productie van boter 10.51005 Productie van kaas en wrongel 10.51006 Productie van wei 10.51007 Productie van caseïne en lactose (melksuikers). 10.51008 Productie van yoghurt 10.51009 Productie van verse desserten op basis van melk |
Terug | lijst secties |