Nacebelcode 2008
56.210 Catering
Toelichting | ||
Deze subklasse omvat:
- het verstrekken van bereide maaltijden en kleine eetwaren voor meestal eenmalige gebeurtenissen (event- en partycatering) zoals: huwelijken, bruiloften, feesten, recepties, banketten, cocktails, lunches en andere speciale feestelijke gelegenheden | ||
Alsook:
- catering voor privé feesten en bedrijfsevents - onderverhuur van een zaaltje (horeca sector) - productontwikkeling vooral in de voedingssector: ontwikkelen van gerechten - verhuur van een zaaltje of een feestzaal met catering en met bedieningspersoneel - het bakken van varkensvlees (porchetta) in de oven of aan het spit en de verkoop aan de consument, naar wie het eindproduct op verzoek wordt gestuurd | ||
Deze subklasse omvat niet:
- de vervaardiging van beperkt houdbare voedingsmiddelen met het oog op verkoop - cfr. 10.890 - de detailhandel van beperkt houdbare voedingsmiddelen - cfr. afdeling 47 |
Behoort tot | ||
56.21 Catering |
Bevat | ||
56.21001 Klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels 56.21002 Organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz. |
Terug | lijst secties |