Vestigingseenheidsgegevens
Algemeen | |||
Ondernemingsnummer: | 0436.727.652 | ||
Status van de entiteit: | Actief | ||
Nummer van de vestigingseenheid: | 2.043.365.673 | ||
Status van de vestigingseenheid: | Actief | ||
Begindatum: | 17 mei 1989 | ||
Naam van de vestigingseenheid: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Adres van de vestigingseenheid: |
Koolmijnlaan 279
3581 Beringen Sinds 1 oktober 2015 | ||
Telefoonnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Faxnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
E-mail: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Webadres: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
| |||
Toelatingen | |||
Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)? Klik hier | |||
| |||
Activiteiten Nacebel-code versie 2008(1) | |||
Hoofdactiviteit: 10.711 - Industriële vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk Sinds 30 oktober 2015 | |||
Hoofdactiviteit: 10.71101 - Industriële vervaardiging van bakkerijproducten hoofdzakelijk bestemd voor levering aan de detailhandel, horecabedrijven, enz.: brood, gebakjes, taarten en ander vers of diepgevroren banketbakkerswerk Sinds 30 oktober 2015 | |||
Hoofdactiviteit: 10.71102 - Vervaardiging van bakkerijproducten in de vorm van deeg Sinds 30 oktober 2015 | |||
Hoofdactiviteit: 10.712 - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk Sinds 30 oktober 2015 | |||
Hoofdactiviteit: 10.720 - Vervaardiging van beschuit en biscuit en van ander houdbaar banketbakkerswerk Sinds 30 oktober 2015 | |||
Hoofdactiviteit: 10.72001 - Vervaardiging van beschuit, koekjes, peperkoek, enz. Sinds 30 oktober 2015 | |||
Hoofdactiviteit: 10.72002 - Vervaardiging van ander houdbaar banketbakkerswerk, exclusief diepvriesproducten Sinds 30 oktober 2015 | |||
Hoofdactiviteit: 10.72003 - Vervaardiging van versnaperingen, zoet dan wel gezouten Sinds 30 oktober 2015 | |||
Hoofdactiviteit: 10.810 - Vervaardiging van suiker Sinds 30 oktober 2015 | |||
Hoofdactiviteit: 10.820 - Vervaardiging van cacao, chocolade en suikerwerk Sinds 30 oktober 2015 | |||
Hoofdactiviteit: 47.241 - Detailhandel in brood en banketbakkerswerk in gespecialiseerde winkels (koude bakkers) Sinds 30 oktober 2015 | |||
Hoofdactiviteit: 47.29903 - Overige kleinhandel in voedings- en genotmiddelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g. Sinds 30 oktober 2015 | |||
Hoofdactiviteit: 56.10101 - Restaurant van het traditionele type Sinds 18 november 2021 | |||
Hoofdactiviteit: 56.210 - Catering Sinds 18 november 2021 | |||
Hoofdactiviteit: 56.21001 - Klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels Sinds 18 november 2021 | |||
Hoofdactiviteit: 56.21002 - Organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz. Sinds 18 november 2021 | |||
| |||
RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2008(1) | |||
Hoofdactiviteit: 10.712 - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk Sinds 5 november 2015 | |||
Toon de activiteiten Nacebel-code versie 2003. |
| ||
Geen gegevens opgenomen in KBO. |
(1)Activiteiten worden in de KBO ingeschreven met behulp van NACE-BEL-codes (Belgische nomenclatuur van activiteiten). Er bestaan verschillende versies van deze codes. Activiteiten met een NACE-BEL-code (versie 2003) werden op 31/12/2007 stopgezet en automatisch omgezet naar NACE-BEL-codes (versie 2008) met als begindatum 01/01/2008. Een nieuwe versie (versie 2025) wordt van kracht op 01/01/2025. In de loop van het eerste semester van het jaar zullen alle activiteiten met een NACE-BEL-code (versie 2008) geleidelijk worden stopgezet vanaf 31/12/2024 en automatisch worden omgezet naar NACE-BEL-codes (versie 2025) met als startdatum 01/01/2025. Tot aan deze omschakeling worden de activiteiten nog ingeschreven met de NACE-BEL 2008 codes.