Vestigingseenheidsgegevens
Algemeen | |||
Ondernemingsnummer: | 0462.283.093 | ||
Status van de entiteit: | Actief | ||
Nummer van de vestigingseenheid: | 2.085.007.773 | ||
Status van de vestigingseenheid: | Actief | ||
Begindatum: | 25 februari 2002 | ||
Naam van de vestigingseenheid: |
DEKEYZER-OSSAER Naam in het Nederlands, sinds 25 februari 2002 | ||
Adres van de vestigingseenheid: |
Barnestraat 1
8680 Koekelare Sinds 25 februari 2002 | ||
Telefoonnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Faxnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
E-mail: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Webadres: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
| |||
Toelatingen | |||
Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)? Klik hier | |||
| |||
Activiteiten Nacebel-code versie 2008(1) | |||
Hoofdactiviteit: 01.45002 - Productie van ruwe wol Sinds 1 januari 2008 | |||
Hoofdactiviteit: 10.110 - Verwerking en conservering van vlees, exclusief vlees van gevogelte Sinds 16 juni 2014 | |||
Hoofdactiviteit: 10.11002 - Productie van vers vlees, als hele dieren of in delen Sinds 16 juni 2014 | |||
Hoofdactiviteit: 10.11011 - Productie van gekoeld of bevroren vlees, als hele dieren of in delen Sinds 16 juni 2014 | |||
Hoofdactiviteit: 10.120 - Verwerking en conservering van gevogelte Sinds 16 juni 2014 | |||
Hoofdactiviteit: 10.12001 - Slachten van gevogelte Sinds 16 juni 2014 | |||
Hoofdactiviteit: 10.12002 - Bereiding van vers vlees van gevogelte Sinds 16 juni 2014 | |||
Hoofdactiviteit: 10.12003 - Productie van vers vlees van gevogelte in individuele porties Sinds 16 juni 2014 | |||
Hoofdactiviteit: 10.130 - Vervaardiging van producten van vlees of van vlees van gevogelte Sinds 16 juni 2014 | |||
Hoofdactiviteit: 10.13001 - Productie van gedroogd, gezouten of gerookt vlees Sinds 16 juni 2014 | |||
Hoofdactiviteit: 10.13002 - Vervaardiging van producten op basis van vlees (charcuteriewaren) : worst, salami, witte pens, bloedworst, andouillettes, cervelaatworst, patés, galantines, rillette, gekookte ham, enz. Sinds 16 juni 2014 | |||
Hoofdactiviteit: 10.13011 - Productie van diepgevroren vleeswaren Sinds 16 juni 2014 | |||
Hoofdactiviteit: 10.200 - Verwerking en conservering van vis en van schaal- en weekdieren Sinds 16 juni 2014 | |||
Hoofdactiviteit: 10.391 - Verwerking en conservering van groenten, exclusief productie van diepgevroren groenten Sinds 16 juni 2014 | |||
Hoofdactiviteit: 10.393 - Productie van diepgevroren groenten en fruit Sinds 16 juni 2014 | |||
Hoofdactiviteit: 10.850 - Vervaardiging van bereide maaltijden en schotels Sinds 16 juni 2014 | |||
Hoofdactiviteit: 10.85001 - Productie van vers bereide maaltijden die vlees bevatten Sinds 16 juni 2014 | |||
Hoofdactiviteit: 10.85011 - Productie van diepgevroren bereide maaltijden die vlees bevatten Sinds 16 juni 2014 | |||
Hoofdactiviteit: 46.319 - Groothandel in groenten en fruit, m.u.v. consumptieaardappelen Sinds 16 juni 2014 | |||
Hoofdactiviteit: 46.321 - Groothandel in vlees en vleesproducten, uitgezonderd vlees van wild en van gevogelte Sinds 1 januari 2008 | |||
Hoofdactiviteit: 46.381 - Groothandel in vis en schaal- en weekdieren Sinds 16 juni 2014 | |||
Hoofdactiviteit: 46.382 - Groothandel in aardappelproducten Sinds 1 januari 2008 | |||
Hoofdactiviteit: 46.391 - Niet-gespecialiseerde groothandel in diepgevroren voedingsmiddelen Sinds 16 juni 2014 | |||
| |||
RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2008(1) | |||
Hoofdactiviteit: 46.321 - Groothandel in vlees en vleesproducten, uitgezonderd vlees van wild en van gevogelte Sinds 1 januari 2008 | |||
Toon de activiteiten Nacebel-code versie 2003. |
| ||
Geen gegevens opgenomen in KBO. |
(1)Op 1/1/2008 is de EG-classificatie van de Nacebelcodes gewijzigd. Public search toont zowel de bestaande activiteiten volgens de oude Nacebelcode 2003, geldig tot 31/12/2007, als de nieuwe code (en omschrijving) 2008, geldig vanaf 1/1/2008. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten van de entiteit of de vestigingseenheid.