Vestigingseenheidsgegevens
Algemeen | |||||
Ondernemingsnummer: | 0689.959.713 | ||||
Status van de entiteit: | Actief | ||||
Nummer van de vestigingseenheid: | 2.272.598.350 | ||||
Status van de vestigingseenheid: | Actief | ||||
Begindatum: | 10 februari 2018 | ||||
Naam van de vestigingseenheid: |
Faim Gourmet Naam in het Frans, sinds 10 februari 2018 | ||||
Adres van de vestigingseenheid: |
Rue de l'Yser 396
4430 Ans Sinds 1 juni 2021 | ||||
Telefoonnummer: |
| ||||
Faxnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||||
E-mail: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||||
Webadres: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||||
| |||||
Toelatingen | |||||
Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)? Klik hier | |||||
| |||||
Activiteiten Nacebel-code versie 2008(2) | |||||
Hoofdactiviteit: 47.711 - Detailhandel in damesbovenkleding in gespecialiseerde winkels Sinds 25 januari 2019 | |||||
Hoofdactiviteit: 47.712 - Detailhandel in herenbovenkleding in gespecialiseerde winkels Sinds 25 januari 2019 | |||||
Hoofdactiviteit: 47.713 - Detailhandel in baby- en kinderbovenkleding in gespecialiseerde winkels Sinds 25 januari 2019 | |||||
Hoofdactiviteit: 47.716 - Detailhandel in dames-, heren-, baby- en kinderboven- en onderkleding en kledingaccessoires in gespecialiseerde winkels (algemeen assortiment) Sinds 25 januari 2019 | |||||
Hoofdactiviteit: 56.10101 - Restaurant van het traditionele type Sinds 1 juni 2021 | |||||
Hoofdactiviteit: 56.10102 - Verkoop van maaltijden aan boord van schepen en restauratiewagens Sinds 1 juni 2021 | |||||
Hoofdactiviteit: 56.10103 - Restaurants gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends, exotische eethuizen, enz. Sinds 1 juni 2021 | |||||
Hoofdactiviteit: 56.10104 - Restaurants met een beperkt aantal kamers (max.5) ten behoeve van de eigen cliënteel Sinds 1 juni 2021 | |||||
Hoofdactiviteit: 56.102 - Eetgelegenheden met beperkte bediening Sinds 10 februari 2018 | |||||
Hoofdactiviteit: 56.210 - Catering Sinds 1 juni 2021 | |||||
Hoofdactiviteit: 56.21001 - Klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels Sinds 1 juni 2021 | |||||
Hoofdactiviteit: 56.21002 - Organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz. Sinds 1 juni 2021 | |||||
Hoofdactiviteit: 56.290 - Overige eetgelegenheden Sinds 1 juni 2021 |
| ||
Geen gegevens opgenomen in KBO. |
(1)De contactgegevens werden gescheiden van de adresgegevens. Hierdoor is het mogelijk dat de begindatum van het contactgegeven niet juist is. Meer info over de correctie vindt u hier.
(2)Op 1/1/2008 is de EG-classificatie van de Nacebelcodes gewijzigd. Public search toont zowel de bestaande activiteiten volgens de oude Nacebelcode 2003, geldig tot 31/12/2007, als de nieuwe code (en omschrijving) 2008, geldig vanaf 1/1/2008. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten van de entiteit of de vestigingseenheid.