Vestigingseenheidsgegevens
Algemeen | |||
Ondernemingsnummer: | 0899.330.550 | ||
Status van de entiteit: | Actief | ||
Nummer van de vestigingseenheid: | 2.173.638.257 | ||
Status van de vestigingseenheid: | Actief | ||
Begindatum: | 23 oktober 2008 | ||
Naam van de vestigingseenheid: |
Dean & Co Naam in het Nederlands, sinds 23 oktober 2008 | ||
Adres van de vestigingseenheid: |
Delacenseriestraat 21
8420 De Haan Sinds 23 oktober 2008 | ||
Telefoonnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Faxnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
E-mail: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Webadres: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
| |||
Toelatingen | |||
Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)? Klik hier | |||
| |||
Activiteiten Nacebel-code versie 2008(1) | |||
Hoofdactiviteit: 47.810 - Markt- en straathandel in voedings- en genotmiddelen Sinds 15 mei 2019 | |||
Hoofdactiviteit: 56.101 - Eetgelegenheden met volledige bediening Sinds 23 oktober 2008 | |||
Hoofdactiviteit: 56.102 - Eetgelegenheden met beperkte bediening Sinds 1 mei 2021 | |||
Hoofdactiviteit: 56.10201 - Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : snelbuffetten (snackbars, sandwichbars, enz) Sinds 1 mei 2021 | |||
Hoofdactiviteit: 56.210 - Catering Sinds 1 mei 2021 | |||
Hoofdactiviteit: 56.21001 - Klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels Sinds 1 mei 2021 | |||
| |||
RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2008(1) | |||
Hoofdactiviteit: 56.101 - Eetgelegenheden met volledige bediening Sinds 23 oktober 2008 |
| ||
Geen gegevens opgenomen in KBO. |
(1)Op 1/1/2008 is de EG-classificatie van de Nacebelcodes gewijzigd. Public search toont zowel de bestaande activiteiten volgens de oude Nacebelcode 2003, geldig tot 31/12/2007, als de nieuwe code (en omschrijving) 2008, geldig vanaf 1/1/2008. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten van de entiteit of de vestigingseenheid.