Vestigingseenheidsgegevens
Algemeen | |||
Ondernemingsnummer: | 0444.014.926 | ||
Status van de entiteit: | Actief | ||
Nummer van de vestigingseenheid: | 2.142.965.570 | ||
Status van de vestigingseenheid: | Actief | ||
Begindatum: | 24 juni 1995 | ||
Naam van de vestigingseenheid: |
PHILIPS 'S BISCUITS Naam in het Nederlands, sinds 24 juni 1995 | ||
Adres van de vestigingseenheid: |
Korte Gasthuisstraat 39
2000 Antwerpen Sinds 22 februari 2013 | ||
Telefoonnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Faxnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
E-mail: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Webadres: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
| |||
Toelatingen | |||
Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)? Klik hier | |||
| |||
Activiteiten Nacebel-code versie 2008(1) | |||
Hoofdactiviteit: 10.520 - Vervaardiging van consumptie-ijs Sinds 1 juni 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 47.24101 - Kleinhandel in brood en banketbakkerswerk Sinds 1 januari 2008 | |||
Hoofdactiviteit: 47.242 - Detailhandel in chocolade en suikerwerk in gespecialiseerde winkels Sinds 1 januari 2008 | |||
Hoofdactiviteit: 47.810 - Markt- en straathandel in voedings- en genotmiddelen Sinds 1 juni 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 56.10204 - Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : tearooms, ijssalons, enz. Sinds 1 juni 2020 | |||
| |||
RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2008(1) | |||
Hoofdactiviteit: 10.712 - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk Sinds 1 januari 2008 | |||
Toon de activiteiten Nacebel-code versie 2003. |
| ||
Geen gegevens opgenomen in KBO. |
(1)Op 1/1/2008 is de EG-classificatie van de Nacebelcodes gewijzigd. Public search toont zowel de bestaande activiteiten volgens de oude Nacebelcode 2003, geldig tot 31/12/2007, als de nieuwe code (en omschrijving) 2008, geldig vanaf 1/1/2008. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten van de entiteit of de vestigingseenheid.