Vestigingseenheidsgegevens
Algemeen | |||
Ondernemingsnummer: | 0437.150.987 | ||
Status van de entiteit: | Actief | ||
Nummer van de vestigingseenheid: | 2.202.833.376 | ||
Status van de vestigingseenheid: | Actief | ||
Begindatum: | 6 oktober 2011 | ||
Naam van de vestigingseenheid: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Adres van de vestigingseenheid: |
Rue Pasquier Grenier(TOU) 12
7500 Tournai Sinds 6 oktober 2011 | ||
Telefoonnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Faxnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
E-mail: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Webadres: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
| |||
Toelatingen | |||
Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)? Klik hier | |||
| |||
Activiteiten Nacebel-code versie 2008(1) | |||
Hoofdactiviteit: 10.110 - Verwerking en conservering van vlees, exclusief vlees van gevogelte Sinds 6 oktober 2011 | |||
Hoofdactiviteit: 10.11001 - Slachten van dieren Sinds 6 oktober 2011 | |||
Hoofdactiviteit: 10.11002 - Productie van vers vlees, als hele dieren of in delen Sinds 6 oktober 2011 | |||
Hoofdactiviteit: 10.11003 - Productie van ruwe huiden en vellen afkomstig uit slachthuizen Sinds 6 oktober 2011 | |||
Hoofdactiviteit: 10.11004 - Smelten en raffineren van reuzel en van andere dierlijke vetten, geschikt voor consumptie Sinds 6 oktober 2011 | |||
Hoofdactiviteit: 10.11005 - Verwerking van slachtafvallen en krengen; productie van vleesmeel en -poeder en van beendermeel. Sinds 6 oktober 2011 | |||
Hoofdactiviteit: 10.11006 - Bewerking van natuurlijke darmen Sinds 6 oktober 2011 | |||
Hoofdactiviteit: 10.11007 - Productie van ongewassen huidwol, inclusief ruggewassen huidwol Sinds 6 oktober 2011 | |||
Hoofdactiviteit: 10.11011 - Productie van gekoeld of bevroren vlees, als hele dieren of in delen Sinds 6 oktober 2011 | |||
Hoofdactiviteit: 10.12001 - Slachten van gevogelte Sinds 6 oktober 2011 | |||
Hoofdactiviteit: 10.12002 - Bereiding van vers vlees van gevogelte Sinds 6 oktober 2011 | |||
Hoofdactiviteit: 10.12003 - Productie van vers vlees van gevogelte in individuele porties Sinds 6 oktober 2011 | |||
Hoofdactiviteit: 10.13001 - Productie van gedroogd, gezouten of gerookt vlees Sinds 6 oktober 2011 | |||
Hoofdactiviteit: 10.13002 - Vervaardiging van producten op basis van vlees (charcuteriewaren) : worst, salami, witte pens, bloedworst, andouillettes, cervelaatworst, patés, galantines, rillette, gekookte ham, enz. Sinds 6 oktober 2011 | |||
Hoofdactiviteit: 10.13011 - Productie van diepgevroren vleeswaren Sinds 6 oktober 2011 |
| ||
Geen gegevens opgenomen in KBO. |
(1)Op 1/1/2008 is de EG-classificatie van de Nacebelcodes gewijzigd. Public search toont zowel de bestaande activiteiten volgens de oude Nacebelcode 2003, geldig tot 31/12/2007, als de nieuwe code (en omschrijving) 2008, geldig vanaf 1/1/2008. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten van de entiteit of de vestigingseenheid.