Nacebelcode 2008
10.120 Verwerking en conservering van gevogelte
Toelichting | ||
Deze subklasse omvat:
- de exploitatie van slachthuizen die zich bezighouden met het slachten, bereiden en verpakken van gevogelte - de productie van vers, gekoeld of bevroren vlees van gevogelte in individuele porties - het smelten van vetten van gevogelte geschikt voor de menselijke consumptie - de verwerking van eetbare slachtafvallen van gevogelte | ||
Deze subklasse omvat eveneens:
- de productie van veren en dons | ||
Deze subklasse omvat niet:
- het smelten en raffineren van reuzel en van andere dierlijke vetten, zoals rund-, schapen-, geiten- of varkensvet, geschikt voor de menselijke consumptie - cfr. 10.110 - de groothandel in vlees van wild en van gevogelte - cfr. 46.322 - het verpakken van vlees van wild en van gevogelte voor eigen rekening door de groothandel - cfr. 46.322 - de detailhandel in vlees van wild en van gevogelte in gespecialiseerde winkels - cfr. 47.222 - het verpakken van vlees van gevogelte voor een vast bedrag of op contractbasis - cfr. 82.920 |
Behoort tot | ||
10.12 Verwerking en conservering van gevogelte |
Bevat | ||
10.12001 Slachten van gevogelte 10.12002 Bereiding van vers vlees van gevogelte 10.12003 Productie van vers vlees van gevogelte in individuele porties 10.12004 Productie van veren en dons |
Terug | lijst secties |