Nacebelcode 2008
10.130 Vervaardiging van producten van vlees of van vlees van gevogelte
Toelichting | ||
Deze subklasse omvat:
- de vervaardiging van gedroogd, gezouten of gerookt vlees - de vervaardiging van diepgevroren vleeswaren - de vervaardiging van producten op basis van vlees (charcuteriewaren): • worst, salami, witte pens, bloedworst, andouillettes, cervelaworst, patés, galantines, rillette, gekookte ham, enz. | ||
Deze subklasse omvat niet:
- de vervaardiging van bereide maaltijden die vlees of vlees van gevogelte bevatten - cfr. 10.850 - de vervaardiging van preparaten voor soep of voor bouillon en bereide soep en bouillon die vlees bevatten - cfr. 10.890 - de vervaardiging van extracten en sappen van vlees - cfr. 10.890 - de vervaardiging van vleessurrogaten - cfr. 10.890 - de groothandel in vlees en vleesproducten, m.u.v. vlees van wild en van gevogelte - cfr. 46.321 - de groothandel in vlees van wild en van gevogelte - cfr. 46.322 - de detailhandel in vlees en vleesproducten in gespecialiseerde winkels (slagers), m.u.v. vlees van wild en van gevogelte - cfr. 47.221 - de detailhandel in vlees van wild en van gevogelte in gespecialiseerde winkels - cfr. 47.222 - het verpakken van producten van vlees of van vlees van gevogelte voor een vast bedrag of op contractbasis - cfr. 82.920 |
Behoort tot | ||
10.13 Vervaardiging van producten van vlees of van vlees van gevogelte |
Bevat | ||
10.13001 Productie van gedroogd, gezouten of gerookt vlees 10.13002 Vervaardiging van producten op basis van vlees (charcuteriewaren) : worst, salami, witte pens, bloedworst, andouillettes, cervelaatworst, patés, galantines, rillette, gekookte ham, enz. 10.13011 Productie van diepgevroren vleeswaren |
Terug | lijst secties |