shadow

Nacebelcode 2008

10.130  Vervaardiging van producten van vlees of van vlees van gevogelte

Toelichting
Deze subklasse omvat:
- de vervaardiging van gedroogd, gezouten of gerookt vlees
- de vervaardiging van diepgevroren vleeswaren
- de vervaardiging van producten op basis van vlees (charcuteriewaren):
• worst, salami, witte pens, bloedworst, andouillettes, cervelaworst, patés, galantines, rillette, gekookte ham, enz.
Deze subklasse omvat niet:
- de vervaardiging van bereide maaltijden die vlees of vlees van gevogelte bevatten - cfr. 10.850
- de vervaardiging van preparaten voor soep of voor bouillon en bereide soep en bouillon die vlees bevatten - cfr. 10.890
- de vervaardiging van extracten en sappen van vlees - cfr. 10.890
- de vervaardiging van vleessurrogaten - cfr. 10.890
- de groothandel in vlees en vleesproducten, m.u.v. vlees van wild en van gevogelte - cfr. 46.321
- de groothandel in vlees van wild en van gevogelte - cfr. 46.322
- de detailhandel in vlees en vleesproducten in gespecialiseerde winkels (slagers), m.u.v. vlees van wild en van gevogelte - cfr. 47.221
- de detailhandel in vlees van wild en van gevogelte in gespecialiseerde winkels - cfr. 47.222
- het verpakken van producten van vlees of van vlees van gevogelte voor een vast bedrag of op contractbasis - cfr. 82.920



Behoort tot
10.13  Vervaardiging van producten van vlees of van vlees van gevogelte


Bevat
10.13001 Productie van gedroogd, gezouten of gerookt vlees

10.13002 Vervaardiging van producten op basis van vlees (charcuteriewaren) : worst, salami, witte pens, bloedworst, andouillettes, cervelaatworst, patés, galantines, rillette, gekookte ham, enz.

10.13011 Productie van diepgevroren vleeswaren

 Terug
 lijst secties