shadow

Nacebelcode 2008

10.120  Verwerking en conservering van gevogelte

Toelichting
Deze subklasse omvat:
- de exploitatie van slachthuizen die zich bezighouden met het slachten, bereiden en verpakken van gevogelte
- de productie van vers, gekoeld of bevroren vlees van gevogelte in individuele porties
- het smelten van vetten van gevogelte geschikt voor de menselijke consumptie
- de verwerking van eetbare slachtafvallen van gevogelte
Deze subklasse omvat eveneens:
- de productie van veren en dons
Deze subklasse omvat niet:
- het smelten en raffineren van reuzel en van andere dierlijke vetten, zoals rund-, schapen-, geiten- of varkensvet, geschikt voor de menselijke consumptie - cfr. 10.110
- de groothandel in vlees van wild en van gevogelte - cfr. 46.322
- het verpakken van vlees van wild en van gevogelte voor eigen rekening door de groothandel - cfr. 46.322
- de detailhandel in vlees van wild en van gevogelte in gespecialiseerde winkels - cfr. 47.222
- het verpakken van vlees van gevogelte voor een vast bedrag of op contractbasis - cfr. 82.920



Behoort tot
10.12  Verwerking en conservering van gevogelte


Bevat
10.12001 Slachten van gevogelte

10.12002 Bereiding van vers vlees van gevogelte

10.12003 Productie van vers vlees van gevogelte in individuele porties

10.12004 Productie van veren en dons

 Terug
 lijst secties