shadow

Nacebelcode 2008

10.391  Verwerking en conservering van groenten, exclusief productie van diepgevroren groenten

Toelichting
Deze subklasse omvat:
- de productie van hoofdzakelijk uit groenten bestaande voedingsmiddelen, met uitzondering van diepgevroren groenten en diepgevroren of op andere wijze geconserveerde bereide maaltijden en vegetarische schotels
- de conservering van groenten: drogen, inleggen in olie of in azijn, inblikken, enz.
- de vervaardiging van groentenconfituur
Deze subklasse omvat eveneens:
- de vervaardiging van beperkt houdbare bereide voedingsmiddelen op basis van groenten:
• voorverpakte salades en gemengde salades
• geschilde en gesneden groenten
• tofoe (product gemaakt van sojabonen)
Deze subklasse omvat niet:
- de vervaardiging van groentesappen - cfr. 10.320
- de vervaardiging van diepgevroren groenten - cfr. 10.393
- de vervaardiging van meel of gries van gedroogde peulvruchten - cfr. 10.610
- de vervaardiging van tomatenketchup en andere sausen op basis van groenten - cfr. 10.840
- de vervaardiging van uit groenten bestaande bereide maaltijden, met inbegrip van vegetarische schotels - cfr. 10.850
- de vervaardiging van gehomogeniseerde voedingspreparaten en dieetvoeding - cfr. 10.860
- de vervaardiging van groentensoep - cfr. 10.890



Behoort tot
10.39  Overige verwerking en conservering van groenten en fruit


Bevat
10.39101 Productie van uit groenten bestaande voedingsmiddelen

10.39102 Conservering van groenten : drogen, inleggen in olie of in azijn, inblikken, enz.

 Terug
 lijst secties