Nacebelcode 2008
10.391 Verwerking en conservering van groenten, exclusief productie van diepgevroren groenten
Toelichting | ||
Deze subklasse omvat:
- de productie van hoofdzakelijk uit groenten bestaande voedingsmiddelen, met uitzondering van diepgevroren groenten en diepgevroren of op andere wijze geconserveerde bereide maaltijden en vegetarische schotels - de conservering van groenten: drogen, inleggen in olie of in azijn, inblikken, enz. - de vervaardiging van groentenconfituur | ||
Deze subklasse omvat eveneens:
- de vervaardiging van beperkt houdbare bereide voedingsmiddelen op basis van groenten: • voorverpakte salades en gemengde salades • geschilde en gesneden groenten • tofoe (product gemaakt van sojabonen) | ||
Deze subklasse omvat niet:
- de vervaardiging van groentesappen - cfr. 10.320 - de vervaardiging van diepgevroren groenten - cfr. 10.393 - de vervaardiging van meel of gries van gedroogde peulvruchten - cfr. 10.610 - de vervaardiging van tomatenketchup en andere sausen op basis van groenten - cfr. 10.840 - de vervaardiging van uit groenten bestaande bereide maaltijden, met inbegrip van vegetarische schotels - cfr. 10.850 - de vervaardiging van gehomogeniseerde voedingspreparaten en dieetvoeding - cfr. 10.860 - de vervaardiging van groentensoep - cfr. 10.890 |
Behoort tot | ||
10.39 Overige verwerking en conservering van groenten en fruit |
Bevat | ||
10.39101 Productie van uit groenten bestaande voedingsmiddelen 10.39102 Conservering van groenten : drogen, inleggen in olie of in azijn, inblikken, enz. |
Terug | lijst secties |