Nacebelcode 2008
10.620 Vervaardiging van zetmeel en zetmeelproducten
Toelichting | ||
Deze subklasse omvat:
- de vervaardiging van stijfsel en zetmeel uit rijst, aardappelen, maïs, enz. - de natmaling van maïs - de vervaardiging van glucose (druivensuiker), glucosestroop, fructose, fructosestroop, invertsuiker, maltose, inuline, enz. - de vervaardiging van tarwegluten - de vervaardiging van dextrine en ander gewijzigd zetmeel - de vervaardiging van tapioca en soortgelijke producten bereid uit zetmeel - de vervaardiging van maïsolie - de verwerking van afvallen van zetmeelfabrieken en dergelijke afvallen | ||
Deze subklasse omvat niet:
- de vervaardiging van lactose (melksuiker) - cfr. 10.510 - de productie van riet- of bietsuiker - cfr. 10.810 - de vervaardiging van kunsthoning en karamel - cfr. 10.890 |
Behoort tot | ||
10.62 Vervaardiging van zetmeel en zetmeelproducten |
Terug | lijst secties |