Nacebelcode 2008
10.711 Industriële vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk
Toelichting | ||
Deze subklasse omvat:
- de industriële vervaardiging van dagverse of diepgevroren bakkerijproducten hoofdzakelijk bestemd voor levering aan de detailhandel, horecabedrijven, gemeenschappen, enz., zoals: • brood en broodjes • gebakjes, pasteitjes, verse cakes, taarten, pannenkoeken, wafels en ander vers of diepgevroren banketbakkerswerk - de vervaardiging van voorgerezen of voorgebakken bakkerijproducten om zelf af te bakken (bake-off producten) | ||
Deze subklasse omvat niet:
- de vervaardiging van beschuit en koekjes en van ander houdbaar banketbakkerswerk - cfr. 10.720 - de vervaardiging van macaroni, noedels, koeskoes en dergelijke deegwaren - cfr. 10.730 |
Behoort tot | ||
10.71 Vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk |
Bevat | ||
10.71101 Industriële vervaardiging van bakkerijproducten hoofdzakelijk bestemd voor levering aan de detailhandel, horecabedrijven, enz.: brood, gebakjes, taarten en ander vers of diepgevroren banketbakkerswerk 10.71102 Vervaardiging van bakkerijproducten in de vorm van deeg |
Terug | lijst secties |