Nacebelcode 2008
10.712 Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk
Toelichting | ||
Deze subklassde omvat o.a.:
-de ambachtelijke vervaardiging van bakkerijproducten: • brood en broodjes • gebakjes, pasteitjes, verse cakes, taarten, pannenkoeken, wafels en ander vers banketbakkerswerk door warme bakkers | ||
Deze subklasse omvat niet:
- de vervaardiging van beschuit en koekjes en van ander houdbaar banketbakkerswerk - cfr. 10.720 - de vervaardiging van macaroni, noedels, koeskoes en dergelijke deegwaren - cfr. 10.730 - de detailhandel in brood, banketbakkerswerk in gespecialiseerde winkels (koude bakkers) - cfr. 47.241 |
Behoort tot | ||
10.71 Vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk |
Bevat | ||
10.71201 Ambachtelijke vervaardiging van brood, broodjes, verse cakes, taarten en ander vers banketbakkerswerk door warme bakkers |
Terug | lijst secties |