shadow

Nacebelcode 2008

10.840  Vervaardiging van specerijen, sauzen en kruiderijen

Toelichting
Deze subklasse omvat o.a.:
- de vervaardiging van specerijen en kruiderijen:
• peper, chilipeper en dergelijke pepers
• tafel- en keukenzout
• kaneel
• mosterdmeel en bereide mosterd
• andere specerijen en kruiderijen
- de vervaardiging van sausen:
• mayonaise, ketchup, pickles, tartaresaus, enz.
- de vervaardiging van tafelazijn
Deze subklasse omvat eveneens:
- het breken, zuiveren en raffineren van zout voor de menselijke consumptie
Deze subklasse omvat niet:
- de teelt van specerijgewassen - cfr. 01.280
- de zoutwinning - cfr. 08.930
- de vervaardiging van natriumarm en natriumvrij dieetzout - cfr. 10.860



Behoort tot
10.84  Vervaardiging van specerijen, sauzen en kruiderijen


Bevat
10.84001 Vervaardiging van specerijen en kruiderijen (inclusief malen, mengen, enz.)

10.84002 Vervaardiging van azijn

10.84003 Vervaardiging van sausen

 Terug
 lijst secties