Nacebelcode 2008
10.840 Vervaardiging van specerijen, sauzen en kruiderijen
Toelichting | ||
Deze subklasse omvat o.a.:
- de vervaardiging van specerijen en kruiderijen: • peper, chilipeper en dergelijke pepers • tafel- en keukenzout • kaneel • mosterdmeel en bereide mosterd • andere specerijen en kruiderijen - de vervaardiging van sausen: • mayonaise, ketchup, pickles, tartaresaus, enz. - de vervaardiging van tafelazijn | ||
Deze subklasse omvat eveneens:
- het breken, zuiveren en raffineren van zout voor de menselijke consumptie | ||
Deze subklasse omvat niet:
- de teelt van specerijgewassen - cfr. 01.280 - de zoutwinning - cfr. 08.930 - de vervaardiging van natriumarm en natriumvrij dieetzout - cfr. 10.860 |
Behoort tot | ||
10.84 Vervaardiging van specerijen, sauzen en kruiderijen |
Bevat | ||
10.84001 Vervaardiging van specerijen en kruiderijen (inclusief malen, mengen, enz.) 10.84002 Vervaardiging van azijn 10.84003 Vervaardiging van sausen |
Terug | lijst secties |