Nacebelcode 2008
10.850 Vervaardiging van bereide maaltijden en schotels
Toelichting | ||
Deze subklasse omvat o.a.:
- de vervaardiging van bereide maaltijden die vlees of vlees van gevogelte bevatten - de vervaardiging van bereide maaltijden die vis bevatten - de vervaardiging van uit groenten bestaande bereide maaltijden, met inbegrip van vegetarische schotels - de vervaardiging van voorgebakken pizza, diepgevroren of op een andere wijze geconserveerd - de vervaardiging van bereide maaltijden en schotels op basis van deegwaren | ||
Deze subklasse omvat eveneens:
- de vervaardiging van zowel lokale als nationale bereide schotels | ||
Deze subklasse omvat niet:
- de vervaardiging van beperkt houdbare bereide voedingsmiddelen - cfr. 10.890 - de vervaardiging van verse pizza's - cfr. 10.890 - de vervaardiging van bereide soepen of bouillons - cfr. 10.890 - de groothandel in bereide maaltijden - cfr. 46.389 - de detailhandel in bereide maaltijden in niet-gespecialiseerde en gespecialiseerde winkels - cfr. klasse 47.11 en subklasse 47.299 - het verstrekken van maaltijden voor meestal eenmalige gebeurtenissen (event- en partycatering) - cfr. 56.210 - het verstrekken van maaltijden op industrieel vlak en op basis van een bepaalde contractuele duurovereenkomst (contractcatering) - cfr. 56.290 |
Behoort tot | ||
10.85 Vervaardiging van bereide maaltijden en schotels |
Bevat | ||
10.85001 Productie van vers bereide maaltijden die vlees bevatten 10.85011 Productie van diepgevroren bereide maaltijden die vlees bevatten 10.85021 Productie van vers bereide maaltijden die vis bevatten 10.85031 Productie van diepgevroren bereide maaltijden die vis bevatten |
Terug | lijst secties |