Nacebelcode 2008
11.020 Vervaardiging van wijn uit druiven
Toelichting | ||
Deze subklasse omvat:
- de vervaardiging van wijn uit verse druiven zoals tafelwijn, landwijn, in bepaalde gebieden voortgebrachte kwaliteitswijnen (v.q.p.r.d.), enz. - de vervaardiging van mousserende wijn - de vervaardiging van wijn uit geconcentreerde druivenmost | ||
Deze subklasse omvat eveneens:
- het mengen, zuiveren, en bottelen van wijn - de vervaardiging van alcoholarme of alcoholvrije wijn | ||
Deze subklasse omvat niet:
- het bottelen van dranken en het etiketteren van flessen door de groothandelaar, maar zonder verdere verwerking - cfr. 46.341 en 46.349 - het bottelen van dranken en het etiketteren van flessen voor een vast bedrag of op contractbasis - cfr. 82.920 |
Behoort tot | ||
11.02 Vervaardiging van wijn uit druiven |
Bevat | ||
11.02001 Vervaardiging van wijn uit verse druiven zoals tafelwijn, landwijn, kwaliteitswijn, schuimwijn, champagne, enz. |
Terug | lijst secties |