Gegevens van de geregistreerde entiteit
Algemeen | ||||||
Ondernemingsnummer: | 0781.576.906 | |||||
Status: | Actief | |||||
Rechtstoestand: | Normale toestand Sinds 3 februari 2022 | |||||
Begindatum: | 3 februari 2022 | |||||
Naam: | Lyskam Naam in het Frans, sinds 3 februari 2022 | |||||
Adres van de zetel: |
Chaussée de Marche(EP) 548
5101 Namur Sinds 3 februari 2022 | |||||
Telefoonnummer: |
| |||||
Faxnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | |||||
E-mail: |
| |||||
Webadres: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | |||||
Type entiteit: | Rechtspersoon | |||||
Rechtsvorm: |
Besloten Vennootschap
Sinds 3 februari 2022 | |||||
Aantal vestigingseenheden (VE): | 5
Lijst VE - Gegevens en activiteiten per VE | |||||
| ||||||
Functies | ||||||
Bestuurder | Habran , Jean-Philippe | Sinds 3 februari 2022 | ||||
| ||||||
Ondernemersvaardigheden - ambulant - kermisuitbater | ||||||
Brood- en banketbakker Sinds 14 februari 2022 | ||||||
Basiskennis bedrijfsbeheer Sinds 14 februari 2022 | ||||||
| ||||||
Hoedanigheden | ||||||
Werkgever RSZ Sinds 1 maart 2022 | ||||||
Onderworpen aan btw Sinds 3 februari 2022 | ||||||
Inschrijvingsplichtige onderneming Sinds 14 februari 2022 | ||||||
| ||||||
Toelatingen | ||||||
Sectorale beroepsbekwaamheid van brood- en banketbakker Sinds 14 februari 2022 | ||||||
Basiskennis van het bedrijfsbeheer Sinds 14 februari 2022 | ||||||
| ||||||
Btw-activiteiten Nacebelcode versie 2008(1) | ||||||
Btw
2008
10.712 -
Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk Sinds 3 februari 2022 | ||||||
Btw
2008
10.720 -
Vervaardiging van beschuit en biscuit en van ander houdbaar banketbakkerswerk Sinds 3 februari 2022 | ||||||
Btw
2008
10.820 -
Vervaardiging van cacao, chocolade en suikerwerk Sinds 3 februari 2022 | ||||||
Btw
2008
47.242 -
Detailhandel in chocolade en suikerwerk in gespecialiseerde winkels Sinds 3 februari 2022 | ||||||
Btw
2008
56.102 -
Eetgelegenheden met beperkte bediening Sinds 3 februari 2022 | ||||||
| ||||||
RSZ-activiteiten Nacebelcode versie 2008(1) | ||||||
RSZ2008
10.712 -
Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk Sinds 1 maart 2022 |
| |||
Financiële gegevens | |||
Jaarvergadering | juni | ||
Einddatum boekjaar | 31 december | ||
| |||
Linken tussen entiteiten | |||
Geen gegevens opgenomen in KBO. | |||
| |||
Externe links | |||
Publicaties in het Belgisch Staatsblad
Publicaties van de jaarrekeningen bij de NBB Databank van statuten en vertegenwoordigingsbevoegdheden (notariële akten) Werkgeversrepertorium |
(1)Op 1/1/2008 is de EG-classificatie van de Nacebelcodes gewijzigd. Public search toont zowel de bestaande activiteiten volgens de oude Nacebelcode 2003, geldig tot 31/12/2007, als de nieuwe code (en omschrijving) 2008, geldig vanaf 1/1/2008. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten van de entiteit of de vestigingseenheid.
Naar boven Terug