Vestigingseenheidsgegevens
Algemeen | |||
Ondernemingsnummer: | 0650.842.878 | ||
Status van de entiteit: | Actief | ||
Nummer van de vestigingseenheid: | 2.251.798.679 | ||
Status van de vestigingseenheid: | Actief | ||
Begindatum: | 29 maart 2016 | ||
Naam van de vestigingseenheid: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Adres van de vestigingseenheid: |
Hamtstraat 12
3700 Tongeren Sinds 29 maart 2016 | ||
Telefoonnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Faxnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
E-mail: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Webadres: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
| |||
Toelatingen | |||
Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)? Klik hier | |||
| |||
Activiteiten Nacebel-code versie 2008(1) | |||
Hoofdactiviteit: 10.12002 - Bereiding van vers vlees van gevogelte Sinds 29 maart 2016 | |||
Hoofdactiviteit: 10.12003 - Productie van vers vlees van gevogelte in individuele porties Sinds 29 maart 2016 | |||
Hoofdactiviteit: 10.13001 - Productie van gedroogd, gezouten of gerookt vlees Sinds 29 maart 2016 | |||
Hoofdactiviteit: 10.13002 - Vervaardiging van producten op basis van vlees (charcuteriewaren) : worst, salami, witte pens, bloedworst, andouillettes, cervelaatworst, patés, galantines, rillette, gekookte ham, enz. Sinds 29 maart 2016 | |||
Hoofdactiviteit: 10.13011 - Productie van diepgevroren vleeswaren Sinds 29 maart 2016 | |||
Hoofdactiviteit: 10.20001 - Conservering , koelen of diepvriezen van vis en schaal- en weekdieren : drogen, roken, zouten, pekelen, inblikken, enz. Sinds 29 maart 2016 | |||
Hoofdactiviteit: 10.20002 - Vervaardiging van producten op basis van vis en van schaal- en weekdieren : productie van gekookte vis, visfillets, kuit en hom, kaviaar, kaviaarsurrogaten, enz. Sinds 29 maart 2016 | |||
Hoofdactiviteit: 10.85001 - Productie van vers bereide maaltijden die vlees bevatten Sinds 29 maart 2016 | |||
Hoofdactiviteit: 10.85011 - Productie van diepgevroren bereide maaltijden die vlees bevatten Sinds 29 maart 2016 | |||
Hoofdactiviteit: 10.85021 - Productie van vers bereide maaltijden die vis bevatten Sinds 29 maart 2016 | |||
Hoofdactiviteit: 47.29903 - Overige kleinhandel in voedings- en genotmiddelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g. Sinds 29 maart 2016 | |||
Hoofdactiviteit: 47.990 - Overige detailhandel, niet in winkels en exclusief markt- en straathandel Sinds 7 december 2017 | |||
Hoofdactiviteit: 55.20902 - Overige accomodaties voor kortstondig verblijf, n.e.g. Sinds 29 maart 2016 | |||
Hoofdactiviteit: 56.21001 - Klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels Sinds 29 maart 2016 | |||
Hoofdactiviteit: 56.21002 - Organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz. Sinds 29 maart 2016 | |||
Hoofdactiviteit: 56.290 - Overige eetgelegenheden Sinds 29 maart 2016 | |||
Hoofdactiviteit: 81.210 - Algemene reiniging van gebouwen Sinds 29 maart 2016 | |||
Hoofdactiviteit: 81.300 - Landschapsverzorging Sinds 29 maart 2016 | |||
Hoofdactiviteit: 81.30001 - Snoeien van bomen en heggen Sinds 29 maart 2016 | |||
Hoofdactiviteit: 81.30002 - Aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden Sinds 29 maart 2016 | |||
Hoofdactiviteit: 93.299 - Overige recreatie- en ontspanningsactiviteiten, n.e.g. Sinds 29 maart 2016 | |||
| |||
RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2008(1) | |||
Hoofdactiviteit: 56.210 - Catering Sinds 18 januari 2024 |
| ||
Geen gegevens opgenomen in KBO. |
(1)Op 1/1/2008 is de EG-classificatie van de Nacebelcodes gewijzigd. Public search toont zowel de bestaande activiteiten volgens de oude Nacebelcode 2003, geldig tot 31/12/2007, als de nieuwe code (en omschrijving) 2008, geldig vanaf 1/1/2008. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten van de entiteit of de vestigingseenheid.