Vestigingseenheidsgegevens
Algemeen | |||||
Ondernemingsnummer: | 0670.762.126 | ||||
Status van de entiteit: | Actief | ||||
Nummer van de vestigingseenheid: | 2.261.288.348 | ||||
Status van de vestigingseenheid: | Actief | ||||
Begindatum: | 6 februari 2017 | ||||
Naam van de vestigingseenheid: |
Boulangerie du Moulin d'Ellignies Naam in het Frans, sinds 6 februari 2017 | ||||
Adres van de vestigingseenheid: |
Rue Neuve (ESA) 8
7972 Beloeil Sinds 6 februari 2017 | ||||
Telefoonnummer: |
| ||||
Faxnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||||
E-mail: |
| ||||
Webadres: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||||
| |||||
Toelatingen | |||||
Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)? Klik hier | |||||
| |||||
Activiteiten Nacebel-code versie 2008(2) | |||||
Hoofdactiviteit: 10.711 - Industriële vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk Sinds 6 februari 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.71101 - Industriële vervaardiging van bakkerijproducten hoofdzakelijk bestemd voor levering aan de detailhandel, horecabedrijven, enz.: brood, gebakjes, taarten en ander vers of diepgevroren banketbakkerswerk Sinds 6 februari 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.712 - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk Sinds 6 februari 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.720 - Vervaardiging van beschuit en biscuit en van ander houdbaar banketbakkerswerk Sinds 6 februari 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.72001 - Vervaardiging van beschuit, koekjes, peperkoek, enz. Sinds 6 februari 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.72002 - Vervaardiging van ander houdbaar banketbakkerswerk, exclusief diepvriesproducten Sinds 6 februari 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.72003 - Vervaardiging van versnaperingen, zoet dan wel gezouten Sinds 6 februari 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.810 - Vervaardiging van suiker Sinds 6 februari 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.820 - Vervaardiging van cacao, chocolade en suikerwerk Sinds 6 februari 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.82002 - Vervaardiging van chocolade en chocoladeproducten. Sinds 6 februari 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 47.241 - Detailhandel in brood en banketbakkerswerk in gespecialiseerde winkels (koude bakkers) Sinds 6 februari 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 47.242 - Detailhandel in chocolade en suikerwerk in gespecialiseerde winkels Sinds 6 februari 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 47.291 - Detailhandel in zuivelproducten en eieren in gespecialiseerde winkels Sinds 6 februari 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 47.29903 - Overige kleinhandel in voedings- en genotmiddelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g. Sinds 6 februari 2017 | |||||
| |||||
RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2008(2) | |||||
Hoofdactiviteit: 10.712 - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk Sinds 1 mei 2017 |
| ||
Geen gegevens opgenomen in KBO. |
(1)De contactgegevens werden gescheiden van de adresgegevens. Hierdoor is het mogelijk dat de begindatum van het contactgegeven niet juist is. Meer info over de correctie vindt u hier.
(2)Activiteiten worden in de KBO ingeschreven met behulp van NACE-BEL-codes (Belgische nomenclatuur van activiteiten). Er bestaan verschillende versies van deze codes. Activiteiten met een NACE-BEL-code (versie 2003) werden op 31/12/2007 stopgezet en automatisch omgezet naar NACE-BEL-codes (versie 2008) met als begindatum 01/01/2008. Een nieuwe versie (versie 2025) wordt van kracht op 01/01/2025. In de loop van het eerste semester van het jaar zullen alle activiteiten met een NACE-BEL-code (versie 2008) geleidelijk worden stopgezet vanaf 31/12/2024 en automatisch worden omgezet naar NACE-BEL-codes (versie 2025) met als startdatum 01/01/2025. Tot aan deze omschakeling worden de activiteiten nog ingeschreven met de NACE-BEL 2008 codes.