Vestigingseenheidsgegevens
Algemeen | |||
Ondernemingsnummer: | 0673.988.167 | ||
Status van de entiteit: | Actief | ||
Nummer van de vestigingseenheid: | 2.263.897.549 | ||
Status van de vestigingseenheid: | Actief | ||
Begindatum: | 7 april 2017 | ||
Naam van de vestigingseenheid: |
Lobster Van Loo - Van Landschoot VOF Naam in het Nederlands, sinds 7 april 2017 | ||
Adres van de vestigingseenheid: |
Werfkaai 1
8380 Brugge Sinds 30 december 2023 | ||
Telefoonnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Faxnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
E-mail: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Webadres: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
| |||
Toelatingen | |||
Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)? Klik hier | |||
| |||
Activiteiten Nacebel-code versie 2008(1) | |||
Hoofdactiviteit: 10.110 - Verwerking en conservering van vlees, exclusief vlees van gevogelte Sinds 7 april 2017 | |||
Hoofdactiviteit: 10.120 - Verwerking en conservering van gevogelte Sinds 7 april 2017 | |||
Hoofdactiviteit: 10.130 - Vervaardiging van producten van vlees of van vlees van gevogelte Sinds 7 april 2017 | |||
Hoofdactiviteit: 10.200 - Verwerking en conservering van vis en van schaal- en weekdieren Sinds 7 april 2017 | |||
Hoofdactiviteit: 10.311 - Verwerking en conservering van aardappelen, exclusief productie van diepgevroren aardappelbereidingen Sinds 7 april 2017 | |||
Hoofdactiviteit: 10.312 - Productie van diepgevroren aardappelbereidingen Sinds 7 april 2017 | |||
Hoofdactiviteit: 10.320 - Vervaardiging van groente- en fruitsappen Sinds 7 april 2017 | |||
Hoofdactiviteit: 10.510 - Zuivelfabrieken en kaasmakerijen Sinds 7 april 2017 | |||
Hoofdactiviteit: 10.520 - Vervaardiging van consumptie-ijs Sinds 7 april 2017 | |||
Hoofdactiviteit: 10.711 - Industriële vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk Sinds 7 april 2017 | |||
Hoofdactiviteit: 10.712 - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk Sinds 7 april 2017 | |||
Hoofdactiviteit: 10.730 - Vervaardiging van macaroni, noedels, koeskoes en dergelijke deegwaren Sinds 7 april 2017 | |||
Hoofdactiviteit: 56.10101 - Restaurant van het traditionele type Sinds 7 april 2017 | |||
Hoofdactiviteit: 56.10103 - Restaurants gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends, exotische eethuizen, enz. Sinds 7 april 2017 | |||
Hoofdactiviteit: 56.10105 - Café-restaurants (tavernen) Sinds 7 april 2017 | |||
Hoofdactiviteit: 56.10202 - Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : frietkramen, hotdogstalletjes, enz. Sinds 7 april 2017 | |||
Hoofdactiviteit: 56.10204 - Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : tearooms, ijssalons, enz. Sinds 7 april 2017 | |||
Hoofdactiviteit: 56.10205 - Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : cafetaria's Sinds 7 april 2017 | |||
Hoofdactiviteit: 56.29001 - Bereiden van maaltijden en spijzen in centrale keukens, voor rekening van derden, zoals voor : - luchtvaartmaatschappijen - kantines, bedrijfsrestaurants, enz. Sinds 7 april 2017 | |||
Hoofdactiviteit: 68.100 - Handel in eigen onroerend goed Sinds 7 april 2017 | |||
Hoofdactiviteit: 82.110 - Diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren Sinds 7 april 2017 | |||
Hoofdactiviteit: 85.599 - Overige vormen van onderwijs Sinds 7 april 2017 |
| ||
Geen gegevens opgenomen in KBO. |
(1)Op 1/1/2008 is de EG-classificatie van de Nacebelcodes gewijzigd. Public search toont zowel de bestaande activiteiten volgens de oude Nacebelcode 2003, geldig tot 31/12/2007, als de nieuwe code (en omschrijving) 2008, geldig vanaf 1/1/2008. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten van de entiteit of de vestigingseenheid.