Vestigingseenheidsgegevens
Algemeen | |||
Ondernemingsnummer: | 0699.577.658 | ||
Status van de entiteit: | Actief | ||
Nummer van de vestigingseenheid: | 2.277.706.884 | ||
Status van de vestigingseenheid: | Actief | ||
Begindatum: | 3 juli 2018 | ||
Naam van de vestigingseenheid: |
The Pastry Y 'art Naam in het Engels, sinds 3 juli 2018 | ||
Adres van de vestigingseenheid: |
Sint-Salvatorskerkhof 18
8000 Brugge Sinds 19 maart 2019 Doorgehaald adres sinds 11 september 2020(1) | ||
Telefoonnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Faxnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
E-mail: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Webadres: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
| |||
Toelatingen | |||
Geen gegevens opgenomen in KBO. | |||
Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)? Klik hier | |||
| |||
Activiteiten Nacebel-code versie 2025(2) | |||
Hoofdactiviteit: 10.82002
- Vervaardiging van chocolade en chocoladeproducten Sinds 1 januari 2025 | |||
Hoofdactiviteit: 47.25201
- Kleinhandel in alcoholische en andere dranken, inclusief de thuisbezorging daarvan Sinds 1 januari 2025 | |||
Hoofdactiviteit: 10.712
- Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk Sinds 1 januari 2025 | |||
Hoofdactiviteit: 10.72001
- Vervaardiging van beschuit, koekjes, peperkoek, enz Sinds 1 januari 2025 | |||
Hoofdactiviteit: 10.810
- Vervaardiging van suiker Sinds 1 januari 2025 | |||
Hoofdactiviteit: 47.241
- Detailhandel in brood en banketbakkerswerk (koude bakkers) Sinds 1 januari 2025 | |||
Hoofdactiviteit: 10.72002
- Vervaardiging van ander houdbaar banketbakkerswerk, exclusief diepvriesproducten Sinds 1 januari 2025 | |||
Hoofdactiviteit: 47.27903
- Overige kleinhandel in voedings- en genotmiddelen in gespecialiseerde winkels, neg Sinds 1 januari 2025 | |||
Hoofdactiviteit: 10.72003
- Vervaardiging van versnaperingen, zoet dan wel gezouten Sinds 1 januari 2025 | |||
Hoofdactiviteit: 10.71102
- Vervaardiging van bakkerijproducten in de vorm van deeg Sinds 1 januari 2025 | |||
Hoofdactiviteit: 10.71101
- Industriële vervaardiging van bakkerijproducten hoofdzakelijk bestemd voor levering aan de detailhandel, horecabedrijven, enz: brood, gebakjes, taarten en ander vers of diepgevroren banketbakkerswerk Sinds 1 januari 2025 | |||
Hoofdactiviteit: 10.82004
- Konfijten van vruchten Sinds 1 januari 2025 | |||
Hoofdactiviteit: 10.81001
- Productie van riet-, biet-, ahorn, palmsuiker, enz, en van stroop van deze suikers Sinds 1 januari 2025 | |||
Hoofdactiviteit: 47.242
- Detailhandel in chocolade en suikerwerk Sinds 1 januari 2025 | |||
Toon de activiteiten NACE-BEL-codes versie 2008. |
|
(1)De doorhaling van een adres geeft aan dat de entiteit, de vestigingseenheid of het bijkantoor zich niet meer bevindt op het ingeschreven adres.
(2)Activiteiten worden in de KBO ingeschreven met behulp van NACE-BEL-codes (Belgische nomenclatuur van activiteiten). Na een conversie van activiteiten met een NACE-BEL-code (versie 2008) naar NACE-BEL-codes (versie 2025) is de begindatum van activiteiten (versie 2025) 01/01/2025. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten. De activiteiten van 2008 kunnen worden bekeken door op de link te klikken: "Toon de activiteiten NACE-BEL-code versie 2008".
(3)Activiteiten worden in de KBO ingeschreven met behulp van NACE-BEL-codes (Belgische nomenclatuur van activiteiten). Na een conversie van activiteiten met een NACE-BEL-code (versie 2003) naar NACE-BEL-codes (versie 2008) is de begindatum van activiteiten (versie 2008) 1/01/2008. Activiteiten met een NACE-BEL-code (versie 2008) werden vervolgens op 31/12/2024 stopgezet en automatisch omgezet naar NACE-BEL-codes (versie 2025). Het betreft dus louter administratieve conversies en geen wijziging van de activiteiten. De activiteiten van 2003 kunnen worden bekeken door op de link te klikken: "Toon de activiteiten NACE-BEL-codes versie 2003".