Vestigingseenheidsgegevens
Algemeen | |||
Ondernemingsnummer: | 0644.953.097 | ||
Status van de entiteit: | Actief | ||
Nummer van de vestigingseenheid: | 2.252.314.165 | ||
Status van de vestigingseenheid: | Actief | ||
Begindatum: | 1 januari 2016 | ||
Naam van de vestigingseenheid: |
Chef de Biscuit Naam in het Nederlands, sinds 1 januari 2016 | ||
Adres van de vestigingseenheid: |
Solvaylaan 16
8400 Oostende Sinds 1 maart 2020 | ||
Telefoonnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Faxnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
E-mail: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Webadres: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
| |||
Toelatingen | |||
Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)? Klik hier | |||
| |||
Activiteiten Nacebel-code versie 2008(1) | |||
Hoofdactiviteit: 10.71101 - Industriële vervaardiging van bakkerijproducten hoofdzakelijk bestemd voor levering aan de detailhandel, horecabedrijven, enz.: brood, gebakjes, taarten en ander vers of diepgevroren banketbakkerswerk Sinds 1 januari 2016 | |||
Hoofdactiviteit: 10.720 - Vervaardiging van beschuit en biscuit en van ander houdbaar banketbakkerswerk Sinds 1 januari 2016 | |||
Hoofdactiviteit: 46.360 - Groothandel in suiker, chocolade en suikerwerk Sinds 1 januari 2016 | |||
Hoofdactiviteit: 46.389 - Groothandel in andere voedingsmiddelen, n.e.g. Sinds 1 januari 2016 | |||
| |||
RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2008(1) | |||
Hoofdactiviteit: 10.720 - Vervaardiging van beschuit en biscuit en van ander houdbaar banketbakkerswerk Sinds 18 januari 2016 |
| ||
Geen gegevens opgenomen in KBO. |
(1)Op 1/1/2008 is de EG-classificatie van de Nacebelcodes gewijzigd. Public search toont zowel de bestaande activiteiten volgens de oude Nacebelcode 2003, geldig tot 31/12/2007, als de nieuwe code (en omschrijving) 2008, geldig vanaf 1/1/2008. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten van de entiteit of de vestigingseenheid.