shadow

Vestigingseenheidsgegevens

Algemeen

Ondernemingsnummer:0644.953.097
Status van de entiteit:Actief
Nummer van de vestigingseenheid:2.252.314.165
Status van de vestigingseenheid:Actief
Begindatum:1 januari 2016
Naam van de vestigingseenheid: Chef de Biscuit
Naam in het Nederlands, sinds 1 januari 2016
Adres van de vestigingseenheid:
Solvaylaan   16
8400   Oostende
Sinds 1 maart 2020
Telefoonnummer:Geen gegevens opgenomen in KBO.
Faxnummer:Geen gegevens opgenomen in KBO.
E-mail:Geen gegevens opgenomen in KBO.
Webadres:Geen gegevens opgenomen in KBO.
 
 

Toelatingen

Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)?  Klik hier
 
 

Activiteiten Nacebel-code versie 2008(1)

Hoofdactiviteit: 10.71101 - Industriële vervaardiging van bakkerijproducten hoofdzakelijk bestemd voor levering aan de detailhandel, horecabedrijven, enz.: brood, gebakjes, taarten en ander vers of diepgevroren banketbakkerswerk
Sinds 1 januari 2016
Hoofdactiviteit: 10.720 - Vervaardiging van beschuit en biscuit en van ander houdbaar banketbakkerswerk
Sinds 1 januari 2016
Hoofdactiviteit: 46.360 - Groothandel in suiker, chocolade en suikerwerk
Sinds 1 januari 2016
Hoofdactiviteit: 46.389 - Groothandel in andere voedingsmiddelen, n.e.g.
Sinds 1 januari 2016
 
 

RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2008(1)

Hoofdactiviteit: 10.720 - Vervaardiging van beschuit en biscuit en van ander houdbaar banketbakkerswerk
Sinds 18 januari 2016
 
 
Geen gegevens opgenomen in KBO.

(1)Op 1/1/2008 is de EG-classificatie van de Nacebelcodes gewijzigd. Public search toont zowel de bestaande activiteiten volgens de oude Nacebelcode 2003, geldig tot 31/12/2007, als de nieuwe code (en omschrijving) 2008, geldig vanaf 1/1/2008. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten van de entiteit of de vestigingseenheid.