shadow

Opgelet ! Deze vestigingseenheid werd stopgezet. De getoonde gegevens weerspiegelen de toestand op het moment van stopzetting van de vestigingseenheid.

Vestigingseenheidsgegevens

Algemeen

Ondernemingsnummer:0700.482.332
Status van de entiteit:Stopgezet
Nummer van de vestigingseenheid:2.279.275.118
Status van de vestigingseenheid:Stopgezet
Sinds 30 maart 2025
Begindatum:30 juli 2018
Naam van de vestigingseenheid: Bakkerij Ijssalon MIRO
Naam in het Nederlands, sinds 30 juli 2018
Adres van de vestigingseenheid:
Looiweg   10
2310   Rijkevorsel
Sinds 19 november 2020
Telefoonnummer:Geen gegevens opgenomen in KBO.
Faxnummer:Geen gegevens opgenomen in KBO.
E-mail:Geen gegevens opgenomen in KBO.
Webadres:Geen gegevens opgenomen in KBO.
 
 

Toelatingen

Geen gegevens opgenomen in KBO.
Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)?  Klik hier
 
 

Activiteiten Nacebel-code versie 2025(1)

Hoofdactiviteit: 46.33101  - Groothandel in zuivelproducten (melk, boter, kaas, enz)
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.712  - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.72001  - Vervaardiging van beschuit, koekjes, peperkoek, enz
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.810  - Vervaardiging van suiker
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.720  - Vervaardiging van beschuit, biscuit en houdbaar banketbakkerswerk
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 47.241  - Detailhandel in brood en banketbakkerswerk (koude bakkers)
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.72002  - Vervaardiging van ander houdbaar banketbakkerswerk, exclusief diepvriesproducten
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 47.27903  - Overige kleinhandel in voedings- en genotmiddelen in gespecialiseerde winkels, neg
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.72003  - Vervaardiging van versnaperingen, zoet dan wel gezouten
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.71102  - Vervaardiging van bakkerijproducten in de vorm van deeg
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.71101  - Industriële vervaardiging van bakkerijproducten hoofdzakelijk bestemd voor levering aan de detailhandel, horecabedrijven, enz: brood, gebakjes, taarten en ander vers of diepgevroren banketbakkerswerk
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.711  - Industriële vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 47.271  - Detailhandel in zuivelproducten en eieren
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.520  - Vervaardiging van roomijs en ander consumptie-ijs
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.820  - Vervaardiging van cacao, chocolade en suikerwerk
Sinds 1 januari 2025
 
 

(1)Activiteiten worden in de KBO ingeschreven met behulp van NACE-BEL-codes (Belgische nomenclatuur van activiteiten). Na een conversie van activiteiten met een NACE-BEL-code (versie 2008) naar NACE-BEL-codes (versie 2025) is de begindatum van activiteiten (versie 2025) 01/01/2025. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten. De activiteiten van 2008 kunnen worden bekeken door op de link te klikken: "Toon de activiteiten NACE-BEL-code versie 2008".