shadow

Vestigingseenheidsgegevens

Algemeen

Ondernemingsnummer:0700.775.906
Status van de entiteit:Actief
Nummer van de vestigingseenheid:2.278.415.776
Status van de vestigingseenheid:Actief
Begindatum:17 september 2018
Naam van de vestigingseenheid: Otto's Ambachtelijke Bakkerij
Naam in het Nederlands, sinds 17 september 2018
Adres van de vestigingseenheid:
Oude Schoolstraat   15
9180   Lokeren
Sinds 1 januari 2025
Telefoonnummer:Geen gegevens opgenomen in KBO.
Faxnummer:Geen gegevens opgenomen in KBO.
E-mail:Geen gegevens opgenomen in KBO.
Webadres:Geen gegevens opgenomen in KBO.
 
 

Toelatingen

Geen gegevens opgenomen in KBO.
Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)?  Klik hier
 
 

Activiteiten Nacebel-code versie 2025(1)

Hoofdactiviteit: 10.82001  - Vervaardiging van cacao, -boter, -vet en -olie
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.850  - Vervaardiging van bereide maaltijden en schotels
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 56.11203  - Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : croissanteries, crêperies en warmewafelkramen
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.52001  - Productie van roomijs en ander consumptieijs (bv sorbet), inclusief roomijs dat door de producent zelf langs de openbare weg verkocht wordt
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.72002  - Vervaardiging van ander houdbaar banketbakkerswerk, exclusief diepvriesproducten
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 47.241  - Detailhandel in brood en banketbakkerswerk (koude bakkers)
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.730  - Vervaardiging van deegwaren
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 56.21001  - Klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.71102  - Vervaardiging van bakkerijproducten in de vorm van deeg
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.39202  - Vervaardiging van jam, marmelade, gelei en fruitmoes
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.73001  - Vervaardiging van al dan niet gevulde, verse of gekookte pasta's als macaroni, spaghetti, noedels, lasagne, enz
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.82004  - Konfijten van vruchten
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.392  - Verwerking en conservering van fruit, exclusief productie van diepgevroren fruit
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 11.070  - Vervaardiging van frisdranken en water in flessen
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.830  - Verwerking van thee en koffie
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.82003  - Vervaardiging van suikerwerk
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.83004  - Vervaardiging van kruidentheeën (pepermunt, verveine, kamille, enz)
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.82002  - Vervaardiging van chocolade en chocoladeproducten
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.83001  - Branden van koffie en verwijderen van cafeïne : vervaardiging van gemalen koffie, van oploskoffie, van extracten en concentraten van koffie
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.712  - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.72001  - Vervaardiging van beschuit, koekjes, peperkoek, enz
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 47.27901  - Kleinhandel in koffie
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.720  - Vervaardiging van beschuit, biscuit en houdbaar banketbakkerswerk
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 56.112  - Activiteiten van eetgelegenheden met beperkte bediening, muv mobiele eetgelegenheden
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.840  - Vervaardiging van specerijen, sauzen en kruiderijen
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.61003  - Vervaardiging van bereide meelmengsels voor brood, cake, biscuits, pannekoeken, enz
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.83003  - Mengen van thee en maté
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.32001  - Vervaardiging van fruitsiropen
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.72003  - Vervaardiging van versnaperingen, zoet dan wel gezouten
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 56.11105  - Café-restaurants (tavernen)
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.89001  - Vervaardiging van bereiden soepen of bouillons
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.89002  - Vervaardiging van houdbare melkdesserten
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.391  - Verwerking en conservering van groenten, exclusief productie van diepgevroren groenten
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 11.07003  - Productie van ijsthee
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.320  - Vervaardiging van groente- en fruitsappen
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 47.21002  - Kleinhandel in fruit- en groentenconserven
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.520  - Vervaardiging van roomijs en ander consumptie-ijs
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 47.242  - Detailhandel in chocolade en suikerwerk
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.61002  - Vervaardiging van graanpreparaten voor het ontbijt
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.71201  - Ambachtelijke vervaardiging van brood, broodjes, verse cakes, taarten en ander vers banketbakkerswerk door warme bakkers
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.820  - Vervaardiging van cacao, chocolade en suikerwerk
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.83002  - Vervaardiging van koffiesurrogaten
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 56.301  - Cafés en bars
Sinds 1 januari 2025
 
 

RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2025(1)

Hoofdactiviteit: 10.712  - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk
Sinds 1 januari 2025
 
Toon de activiteiten NACE-BEL-codes versie 2008.
 
 

(1)Activiteiten worden in de KBO ingeschreven met behulp van NACE-BEL-codes (Belgische nomenclatuur van activiteiten). Na een conversie van activiteiten met een NACE-BEL-code (versie 2008) naar NACE-BEL-codes (versie 2025) is de begindatum van activiteiten (versie 2025) 01/01/2025. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten. De activiteiten van 2008 kunnen worden bekeken door op de link te klikken: "Toon de activiteiten NACE-BEL-code versie 2008".

(2)Activiteiten worden in de KBO ingeschreven met behulp van NACE-BEL-codes (Belgische nomenclatuur van activiteiten). Na een conversie van activiteiten met een NACE-BEL-code (versie 2003) naar NACE-BEL-codes (versie 2008) is de begindatum van activiteiten (versie 2008) 1/01/2008. Activiteiten met een NACE-BEL-code (versie 2008) werden vervolgens op 31/12/2024 stopgezet en automatisch omgezet naar NACE-BEL-codes (versie 2025). Het betreft dus louter administratieve conversies en geen wijziging van de activiteiten. De activiteiten van 2003 kunnen worden bekeken door op de link te klikken: "Toon de activiteiten NACE-BEL-codes versie 2003".