shadow

Vestigingseenheidsgegevens

Algemeen

Ondernemingsnummer:0865.957.701
Status van de entiteit:Actief
Ambtshalve doorhaling entiteit: Doorhaling ten gevolge van niet-neerlegging jaarrekening (1)
Sinds 30 november 2022
Nummer van de vestigingseenheid:2.213.391.728
Status van de vestigingseenheid:Actief
Begindatum:3 april 2012
Naam van de vestigingseenheid: BOULANGERIE - PATISSERIE VINCENT VERTOMMEN
Naam in het Frans, sinds 3 april 2012
Adres van de vestigingseenheid:
Rue Emile Vandervelde   121
6031   Charleroi
Sinds 3 april 2012
Telefoonnummer:Geen gegevens opgenomen in KBO.
Faxnummer:Geen gegevens opgenomen in KBO.
E-mail:Geen gegevens opgenomen in KBO.
Webadres:Geen gegevens opgenomen in KBO.
 
 

Toelatingen

Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)?  Klik hier
 
 

Activiteiten Nacebel-code versie 2008(2)

Hoofdactiviteit: 10.711 - Industriële vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk
Sinds 3 april 2012
Hoofdactiviteit: 10.712 - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk
Sinds 3 april 2012
Hoofdactiviteit: 10.720 - Vervaardiging van beschuit en biscuit en van ander houdbaar banketbakkerswerk
Sinds 3 april 2012
Hoofdactiviteit: 46.389 - Groothandel in andere voedingsmiddelen, n.e.g.
Sinds 3 april 2012
Hoofdactiviteit: 47.241 - Detailhandel in brood en banketbakkerswerk in gespecialiseerde winkels (koude bakkers)
Sinds 3 april 2012
 
 
Geen gegevens opgenomen in KBO.

(1)Deze administratieve doorhaling geeft aan dat de entiteit haar jaarrekening niet heeft neergelegd bij de Nationale Bank van België en dit gedurende tenminste 3 opeenvolgende boekjaren.

(2)Op 1/1/2008 is de EG-classificatie van de Nacebelcodes gewijzigd. Public search toont zowel de bestaande activiteiten volgens de oude Nacebelcode 2003, geldig tot 31/12/2007, als de nieuwe code (en omschrijving) 2008, geldig vanaf 1/1/2008. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten van de entiteit of de vestigingseenheid.