shadow

Vestigingseenheidsgegevens

Algemeen

Ondernemingsnummer:0652.714.978
Status van de entiteit:Actief
Nummer van de vestigingseenheid:2.254.132.916
Status van de vestigingseenheid:Actief
Begindatum:21 april 2016
Naam van de vestigingseenheid: ART & QUALITY FOOD
Naam in het Frans, sinds 21 april 2016
Adres van de vestigingseenheid:
Allée des Artisans   11
5590   Ciney
Sinds 21 april 2016
Telefoonnummer:Geen gegevens opgenomen in KBO.
Faxnummer:Geen gegevens opgenomen in KBO.
E-mail:Geen gegevens opgenomen in KBO.
Webadres:Geen gegevens opgenomen in KBO.
 
 

Toelatingen

Geen gegevens opgenomen in KBO.
Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)?  Klik hier
 
 

Activiteiten Nacebel-code versie 2025(1)

Hoofdactiviteit: 10.20002  - Vervaardiging van producten op basis van vis en van schaal- en weekdieren : productie van gekookte vis, visfillets, kuit en hom, kaviaar, kaviaarsurrogaten, enz
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.120  - Verwerking en conservering van vlees van gevogelte
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.850  - Vervaardiging van bereide maaltijden en schotels
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 46.38902  - Groothandel in verse kant- en klaarmaaltijden
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.712  - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 47.110  - Niet-gespecialiseerde detailhandel waarbij voedings- en genotmiddelen overheersen
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 47.252  - Detailhandel in dranken, algemeen assortiment
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.111  - Activiteiten van slachthuizen
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.392  - Verwerking en conservering van fruit, exclusief productie van diepgevroren fruit
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.85003  - Productie van vers bereide maaltijden die vis bevatten
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.391  - Verwerking en conservering van groenten, exclusief productie van diepgevroren groenten
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.890  - Vervaardiging van andere voedingsmiddelen, neg
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 82.920  - Activiteiten van verpakkingsbedrijven
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 47.221  - Detailhandel in vlees en vleesproducten, muv vlees van wild en van gevogelte
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 56.210  - Catering van evenementen
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 56.220  - Cateringdiensten op contractbasis en overige diensten in verband met maaltijden
Sinds 1 januari 2025
 
Toon de activiteiten NACE-BEL-codes versie 2008.
 
 

(1)Activiteiten worden in de KBO ingeschreven met behulp van NACE-BEL-codes (Belgische nomenclatuur van activiteiten). Na een conversie van activiteiten met een NACE-BEL-code (versie 2008) naar NACE-BEL-codes (versie 2025) is de begindatum van activiteiten (versie 2025) 01/01/2025. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten. De activiteiten van 2008 kunnen worden bekeken door op de link te klikken: "Toon de activiteiten NACE-BEL-code versie 2008".

(2)Activiteiten worden in de KBO ingeschreven met behulp van NACE-BEL-codes (Belgische nomenclatuur van activiteiten). Na een conversie van activiteiten met een NACE-BEL-code (versie 2003) naar NACE-BEL-codes (versie 2008) is de begindatum van activiteiten (versie 2008) 1/01/2008. Activiteiten met een NACE-BEL-code (versie 2008) werden vervolgens op 31/12/2024 stopgezet en automatisch omgezet naar NACE-BEL-codes (versie 2025). Het betreft dus louter administratieve conversies en geen wijziging van de activiteiten. De activiteiten van 2003 kunnen worden bekeken door op de link te klikken: "Toon de activiteiten NACE-BEL-codes versie 2003".