Vestigingseenheidsgegevens
Algemeen | |||||
Ondernemingsnummer: | 0698.967.746 | ||||
Status van de entiteit: | Actief | ||||
Nummer van de vestigingseenheid: | 2.277.639.380 | ||||
Status van de vestigingseenheid: | Actief | ||||
Begindatum: | 31 juli 2018 | ||||
Naam van de vestigingseenheid: |
Le temps d'un délice Naam in het Frans, sinds 31 juli 2018 | ||||
Adres van de vestigingseenheid: |
Chaussée de Dinant 4
bus B
4500 Huy Sinds 1 juli 2023 | ||||
Telefoonnummer: |
| ||||
Faxnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||||
E-mail: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||||
Webadres: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||||
| |||||
Toelatingen | |||||
Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)? Klik hier | |||||
| |||||
Activiteiten Nacebel-code versie 2008(2) | |||||
Hoofdactiviteit: 10.520 - Vervaardiging van consumptie-ijs Sinds 31 juli 2018 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.711 - Industriële vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk Sinds 31 juli 2018 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.71101 - Industriële vervaardiging van bakkerijproducten hoofdzakelijk bestemd voor levering aan de detailhandel, horecabedrijven, enz.: brood, gebakjes, taarten en ander vers of diepgevroren banketbakkerswerk Sinds 31 juli 2018 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.712 - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk Sinds 31 juli 2018 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.71201 - Ambachtelijke vervaardiging van brood, broodjes, verse cakes, taarten en ander vers banketbakkerswerk door warme bakkers Sinds 31 juli 2018 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.720 - Vervaardiging van beschuit en biscuit en van ander houdbaar banketbakkerswerk Sinds 31 juli 2018 | |||||
Hoofdactiviteit: 47.241 - Detailhandel in brood en banketbakkerswerk in gespecialiseerde winkels (koude bakkers) Sinds 31 juli 2018 | |||||
Hoofdactiviteit: 47.242 - Detailhandel in chocolade en suikerwerk in gespecialiseerde winkels Sinds 31 juli 2018 | |||||
Hoofdactiviteit: 56.102 - Eetgelegenheden met beperkte bediening Sinds 31 juli 2018 | |||||
| |||||
RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2008(2) | |||||
Hoofdactiviteit: 10.712 - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk Sinds 31 juli 2018 |
| ||
Geen gegevens opgenomen in KBO. |
(1)De contactgegevens werden gescheiden van de adresgegevens. Hierdoor is het mogelijk dat de begindatum van het contactgegeven niet juist is. Meer info over de correctie vindt u hier.
(2)Op 1/1/2008 is de EG-classificatie van de Nacebelcodes gewijzigd. Public search toont zowel de bestaande activiteiten volgens de oude Nacebelcode 2003, geldig tot 31/12/2007, als de nieuwe code (en omschrijving) 2008, geldig vanaf 1/1/2008. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten van de entiteit of de vestigingseenheid.