shadow

Vestigingseenheidsgegevens

Algemeen

Ondernemingsnummer:0737.592.948
Status van de entiteit:Actief
Nummer van de vestigingseenheid:2.296.078.882
Status van de vestigingseenheid:Actief
Begindatum:12 november 2019
Naam van de vestigingseenheid: BAKKERIJ SCHOOFS
Naam in het Nederlands, sinds 12 november 2019
Adres van de vestigingseenheid:
Heuvenstraat   17
3520   Zonhoven
Sinds 12 november 2019
Telefoonnummer:Geen gegevens opgenomen in KBO.
Faxnummer:Geen gegevens opgenomen in KBO.
E-mail:Geen gegevens opgenomen in KBO.
Webadres:Geen gegevens opgenomen in KBO.
 
 

Toelatingen

Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)?  Klik hier
 
 

Activiteiten Nacebel-code versie 2008(1)

Hoofdactiviteit: 10.71102 - Vervaardiging van bakkerijproducten in de vorm van deeg
Sinds 12 november 2019
Hoofdactiviteit: 10.712 - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk
Sinds 12 november 2019
Hoofdactiviteit: 10.720 - Vervaardiging van beschuit en biscuit en van ander houdbaar banketbakkerswerk
Sinds 12 november 2019
Hoofdactiviteit: 10.72001 - Vervaardiging van beschuit, koekjes, peperkoek, enz.
Sinds 12 november 2019
Hoofdactiviteit: 10.72002 - Vervaardiging van ander houdbaar banketbakkerswerk, exclusief diepvriesproducten
Sinds 12 november 2019
Hoofdactiviteit: 10.72003 - Vervaardiging van versnaperingen, zoet dan wel gezouten
Sinds 12 november 2019
Hoofdactiviteit: 10.810 - Vervaardiging van suiker
Sinds 12 november 2019
Hoofdactiviteit: 10.820 - Vervaardiging van cacao, chocolade en suikerwerk
Sinds 12 november 2019
Hoofdactiviteit: 47.241 - Detailhandel in brood en banketbakkerswerk in gespecialiseerde winkels (koude bakkers)
Sinds 12 november 2019
Hoofdactiviteit: 47.29903 - Overige kleinhandel in voedings- en genotmiddelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g.
Sinds 12 november 2019
Hoofdactiviteit: 47.810 - Markt- en straathandel in voedings- en genotmiddelen
Sinds 18 juli 2022
 
 

RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2008(1)

Hoofdactiviteit: 10.712 - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk
Sinds 1 januari 2020
 
 
Geen gegevens opgenomen in KBO.

(1)Op 1/1/2008 is de EG-classificatie van de Nacebelcodes gewijzigd. Public search toont zowel de bestaande activiteiten volgens de oude Nacebelcode 2003, geldig tot 31/12/2007, als de nieuwe code (en omschrijving) 2008, geldig vanaf 1/1/2008. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten van de entiteit of de vestigingseenheid.