shadow

Nacebelcode 2008

10.392  Verwerking en conservering van fruit, exclusief productie van diepgevroren fruit

Toelichting
Deze subklasse omvat:
- de productie van hoofdzakelijk uit fruit bestaande voedingsmiddelen, met uitzondering van diepgevroren fruit en noten en diepgevroren of op andere wijze geconserveerde bereide maaltijden op basis van fruit
- de conservering van fruit: drogen, inleggen, inblikken, enz.
- de vervaardiging van jam, marmelade, gelei en fruitmoes
- de vervaardiging van vruchtenpulp
- het roosteren van noten
- de vervaardiging van voedingsmiddelen en pasta's op basis van noten
Deze subklasse omvat eveneens:
- de vervaardiging van beperkt houdbare bereide voedingsmiddelen op basis van fruit:
• fruitsalades
Deze subklasse omvat niet:
- de vervaardiging van fruitsappen - cfr. 10.320
- de vervaardiging van diepgevroren fruit - cfr. 10.393
- de vervaardiging van gekonfijt fruit en noten - cfr. 10.820
- de vervaardiging van gehomogeniseerde voedingspreparaten en dieetvoeding - cfr. 10.860



Behoort tot
10.39  Overige verwerking en conservering van groenten en fruit


Bevat
10.39201 Productie van uit fruit bestaande voedingsmiddelen

10.39202 Vervaardiging van jam, marmelade, gelei en fruitmoes

10.39203 Conservering van fruit : bevriezen, drogen, inleggen, inblikken, enz.

 Terug
 lijst secties