Nacebelcode 2008
10.392 Verwerking en conservering van fruit, exclusief productie van diepgevroren fruit
Toelichting | ||
Deze subklasse omvat:
- de productie van hoofdzakelijk uit fruit bestaande voedingsmiddelen, met uitzondering van diepgevroren fruit en noten en diepgevroren of op andere wijze geconserveerde bereide maaltijden op basis van fruit - de conservering van fruit: drogen, inleggen, inblikken, enz. - de vervaardiging van jam, marmelade, gelei en fruitmoes - de vervaardiging van vruchtenpulp - het roosteren van noten - de vervaardiging van voedingsmiddelen en pasta's op basis van noten | ||
Deze subklasse omvat eveneens:
- de vervaardiging van beperkt houdbare bereide voedingsmiddelen op basis van fruit: • fruitsalades | ||
Deze subklasse omvat niet:
- de vervaardiging van fruitsappen - cfr. 10.320 - de vervaardiging van diepgevroren fruit - cfr. 10.393 - de vervaardiging van gekonfijt fruit en noten - cfr. 10.820 - de vervaardiging van gehomogeniseerde voedingspreparaten en dieetvoeding - cfr. 10.860 |
Behoort tot | ||
10.39 Overige verwerking en conservering van groenten en fruit |
Bevat | ||
10.39201 Productie van uit fruit bestaande voedingsmiddelen 10.39202 Vervaardiging van jam, marmelade, gelei en fruitmoes 10.39203 Conservering van fruit : bevriezen, drogen, inleggen, inblikken, enz. |
Terug | lijst secties |