Vestigingseenheidsgegevens
Algemeen | |||||
Ondernemingsnummer: | 0722.742.050 | ||||
Status van de entiteit: | Actief | ||||
Nummer van de vestigingseenheid: | 2.286.319.197 | ||||
Status van de vestigingseenheid: | Actief | ||||
Begindatum: | 1 april 2019 | ||||
Naam van de vestigingseenheid: |
CLARINVAL Amanda Naam in het Frans, sinds 1 april 2019 | ||||
Adres van de vestigingseenheid: |
Rue du Pont,Bohan 1
5550 Vresse-sur-Semois Sinds 1 juli 2023 | ||||
Telefoonnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||||
Faxnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||||
E-mail: |
| ||||
Webadres: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||||
| |||||
Toelatingen | |||||
Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)? Klik hier | |||||
| |||||
Activiteiten Nacebel-code versie 2008(1) | |||||
Hoofdactiviteit: 10.71102 - Vervaardiging van bakkerijproducten in de vorm van deeg Sinds 1 april 2019 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.712 - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk Sinds 1 april 2019 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.720 - Vervaardiging van beschuit en biscuit en van ander houdbaar banketbakkerswerk Sinds 1 april 2019 | |||||
Hoofdactiviteit: 46.38902 - Groothandel in verse kant- en klaarmaaltijden Sinds 1 april 2019 | |||||
Hoofdactiviteit: 56.101 - Eetgelegenheden met volledige bediening Sinds 20 september 2021 | |||||
Hoofdactiviteit: 56.10101 - Restaurant van het traditionele type Sinds 20 september 2021 | |||||
Hoofdactiviteit: 56.10103 - Restaurants gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends, exotische eethuizen, enz. Sinds 20 september 2021 | |||||
Hoofdactiviteit: 56.102 - Eetgelegenheden met beperkte bediening Sinds 1 april 2019 | |||||
Hoofdactiviteit: 56.210 - Catering Sinds 20 september 2021 | |||||
Hoofdactiviteit: 56.21001 - Klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels Sinds 20 september 2021 | |||||
Hoofdactiviteit: 56.21002 - Organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz. Sinds 20 september 2021 | |||||
Hoofdactiviteit: 56.290 - Overige eetgelegenheden Sinds 20 september 2021 | |||||
Hoofdactiviteit: 56.29001 - Bereiden van maaltijden en spijzen in centrale keukens, voor rekening van derden, zoals voor : - luchtvaartmaatschappijen - kantines, bedrijfsrestaurants, enz. Sinds 20 september 2021 | |||||
Hoofdactiviteit: 85.510 - Sport- en recreatieonderwijs Sinds 1 april 2019 | |||||
Hoofdactiviteit: 93.299 - Overige recreatie- en ontspanningsactiviteiten, n.e.g. Sinds 1 april 2019 | |||||
| |||||
RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2008(1) | |||||
Hoofdactiviteit: 56.102 - Eetgelegenheden met beperkte bediening Sinds 27 april 2019 |
| ||
Geen gegevens opgenomen in KBO. |
(1)Op 1/1/2008 is de EG-classificatie van de Nacebelcodes gewijzigd. Public search toont zowel de bestaande activiteiten volgens de oude Nacebelcode 2003, geldig tot 31/12/2007, als de nieuwe code (en omschrijving) 2008, geldig vanaf 1/1/2008. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten van de entiteit of de vestigingseenheid.