Vestigingseenheidsgegevens
Algemeen | |||||
Ondernemingsnummer: | 0826.737.334 | ||||
Status van de entiteit: | Actief | ||||
Nummer van de vestigingseenheid: | 2.190.137.660 | ||||
Status van de vestigingseenheid: | Actief | ||||
Begindatum: | 1 juli 2010 | ||||
Naam van de vestigingseenheid: |
BOUCHERIE BERTRAND BOURGEAU Naam in het Frans, sinds 1 juli 2010 | ||||
Adres van de vestigingseenheid: |
Chaussée de Gramptinne 161
5340 Gesves Sinds 1 juli 2010 | ||||
Telefoonnummer: |
| ||||
Faxnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||||
E-mail: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||||
Webadres: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||||
| |||||
Toelatingen | |||||
Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)? Klik hier | |||||
| |||||
Activiteiten Nacebel-code versie 2008(2) | |||||
Hoofdactiviteit: 10.120 - Verwerking en conservering van gevogelte Sinds 1 juli 2010 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.12002 - Bereiding van vers vlees van gevogelte Sinds 1 juli 2010 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.12003 - Productie van vers vlees van gevogelte in individuele porties Sinds 1 juli 2010 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.130 - Vervaardiging van producten van vlees of van vlees van gevogelte Sinds 1 juli 2010 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.13001 - Productie van gedroogd, gezouten of gerookt vlees Sinds 1 juli 2010 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.13002 - Vervaardiging van producten op basis van vlees (charcuteriewaren) : worst, salami, witte pens, bloedworst, andouillettes, cervelaatworst, patés, galantines, rillette, gekookte ham, enz. Sinds 1 juli 2010 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.13011 - Productie van diepgevroren vleeswaren Sinds 1 juli 2010 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.850 - Vervaardiging van bereide maaltijden en schotels Sinds 1 juli 2010 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.85001 - Productie van vers bereide maaltijden die vlees bevatten Sinds 1 juli 2010 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.85011 - Productie van diepgevroren bereide maaltijden die vlees bevatten Sinds 1 juli 2010 | |||||
Hoofdactiviteit: 47.111 - Detailhandel in niet-gespecialiseerde winkels in diepvriesproducten Sinds 1 juli 2010 | |||||
Hoofdactiviteit: 47.112 - Detailhandel in niet-gespecialiseerde winkels waarbij voedings- en genotmiddelen overheersen (verkoopsoppervlakte < 100 m²) Sinds 1 juli 2010 | |||||
Hoofdactiviteit: 47.221 - Detailhandel in vlees en vleesproducten in gespecialiseerde winkels, m.u.v. vlees van wild en van gevogelte Sinds 1 juli 2010 | |||||
Hoofdactiviteit: 47.22101 - Kleinhandel in vlees en vleeswaren die gedreven wordt door de slagers/beenhouwers Sinds 1 juli 2010 | |||||
Hoofdactiviteit: 47.222 - Detailhandel in vlees van wild en van gevogelte in gespecialiseerde winkels Sinds 1 juli 2010 | |||||
Hoofdactiviteit: 47.291 - Detailhandel in zuivelproducten en eieren in gespecialiseerde winkels Sinds 1 juli 2010 | |||||
Hoofdactiviteit: 56.102 - Eetgelegenheden met beperkte bediening Sinds 1 juli 2010 | |||||
| |||||
RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2008(2) | |||||
Hoofdactiviteit: 47.221 - Detailhandel in vlees en vleesproducten in gespecialiseerde winkels, m.u.v. vlees van wild en van gevogelte Sinds 1 juli 2010 |
| ||
Geen gegevens opgenomen in KBO. |
(1)De contactgegevens werden gescheiden van de adresgegevens. Hierdoor is het mogelijk dat de begindatum van het contactgegeven niet juist is. Meer info over de correctie vindt u hier.
(2)Op 1/1/2008 is de EG-classificatie van de Nacebelcodes gewijzigd. Public search toont zowel de bestaande activiteiten volgens de oude Nacebelcode 2003, geldig tot 31/12/2007, als de nieuwe code (en omschrijving) 2008, geldig vanaf 1/1/2008. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten van de entiteit of de vestigingseenheid.