Vestigingseenheidsgegevens
Algemeen | |||
Ondernemingsnummer: | 0704.790.320 | ||
Status van de entiteit: | Actief | ||
Nummer van de vestigingseenheid: | 2.318.185.776 | ||
Status van de vestigingseenheid: | Actief | ||
Begindatum: | 1 oktober 2020 | ||
Naam van de vestigingseenheid: |
Mon Jardin Sucré Naam in het Frans, sinds 1 oktober 2020 | ||
Adres van de vestigingseenheid: |
Bremstraat 5
2500 Lier Sinds 1 oktober 2020 | ||
Telefoonnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Faxnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
E-mail: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Webadres: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
| |||
Toelatingen | |||
Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)? Klik hier | |||
| |||
Activiteiten Nacebel-code versie 2008(1) | |||
Hoofdactiviteit: 10.520 - Vervaardiging van consumptie-ijs Sinds 1 oktober 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 10.52001 - Productie van roomijs en ander consumptieijs (bv sorbet), inclusief roomijs dat door de producent zelf langs de openbare weg verkocht wordt Sinds 1 oktober 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 10.712 - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk Sinds 1 oktober 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 10.71201 - Ambachtelijke vervaardiging van brood, broodjes, verse cakes, taarten en ander vers banketbakkerswerk door warme bakkers Sinds 1 oktober 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 10.720 - Vervaardiging van beschuit en biscuit en van ander houdbaar banketbakkerswerk Sinds 1 oktober 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 10.72001 - Vervaardiging van beschuit, koekjes, peperkoek, enz. Sinds 1 oktober 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 10.72002 - Vervaardiging van ander houdbaar banketbakkerswerk, exclusief diepvriesproducten Sinds 1 oktober 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 10.72003 - Vervaardiging van versnaperingen, zoet dan wel gezouten Sinds 1 oktober 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 10.820 - Vervaardiging van cacao, chocolade en suikerwerk Sinds 1 oktober 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 10.82002 - Vervaardiging van chocolade en chocoladeproducten. Sinds 1 oktober 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 10.82003 - Vervaardiging van suikerwerk Sinds 1 oktober 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 46.360 - Groothandel in suiker, chocolade en suikerwerk Sinds 1 oktober 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 47.242 - Detailhandel in chocolade en suikerwerk in gespecialiseerde winkels Sinds 1 oktober 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 47.299 - Overige detailhandel in voedingsmiddelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g. Sinds 1 oktober 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 47.29901 - Kleinhandel in koffie Sinds 1 oktober 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 47.29903 - Overige kleinhandel in voedings- en genotmiddelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g. Sinds 1 oktober 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 47.91003 - Detailhandel in allerlei producten via het internet (e-commerce) Sinds 1 oktober 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 56.101 - Eetgelegenheden met volledige bediening Sinds 1 oktober 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 56.10204 - Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : tearooms, ijssalons, enz. Sinds 1 oktober 2020 |
| ||
Geen gegevens opgenomen in KBO. |
(1)Op 1/1/2008 is de EG-classificatie van de Nacebelcodes gewijzigd. Public search toont zowel de bestaande activiteiten volgens de oude Nacebelcode 2003, geldig tot 31/12/2007, als de nieuwe code (en omschrijving) 2008, geldig vanaf 1/1/2008. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten van de entiteit of de vestigingseenheid.