Vestigingseenheidsgegevens
Algemeen | |||
Ondernemingsnummer: | 0743.409.780 | ||
Status van de entiteit: | Actief | ||
Nummer van de vestigingseenheid: | 2.298.781.422 | ||
Status van de vestigingseenheid: | Actief | ||
Begindatum: | 7 februari 2020 | ||
Naam van de vestigingseenheid: |
Easy Cook'In / C'est pas d'la tarte Naam in het Frans, sinds 7 februari 2020 | ||
Adres van de vestigingseenheid: |
Rue de l'Yser(EST) 2
7730 Estaimpuis Sinds 7 februari 2020 | ||
Telefoonnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Faxnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
E-mail: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Webadres: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
| |||
Toelatingen | |||
Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)? Klik hier | |||
| |||
Activiteiten Nacebel-code versie 2008(1) | |||
Hoofdactiviteit: 10.712 - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk Sinds 7 februari 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 10.71201 - Ambachtelijke vervaardiging van brood, broodjes, verse cakes, taarten en ander vers banketbakkerswerk door warme bakkers Sinds 7 februari 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 10.720 - Vervaardiging van beschuit en biscuit en van ander houdbaar banketbakkerswerk Sinds 7 februari 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 10.72001 - Vervaardiging van beschuit, koekjes, peperkoek, enz. Sinds 7 februari 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 10.72002 - Vervaardiging van ander houdbaar banketbakkerswerk, exclusief diepvriesproducten Sinds 7 februari 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 10.72003 - Vervaardiging van versnaperingen, zoet dan wel gezouten Sinds 7 februari 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 10.820 - Vervaardiging van cacao, chocolade en suikerwerk Sinds 7 februari 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 10.82002 - Vervaardiging van chocolade en chocoladeproducten. Sinds 7 februari 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 10.82003 - Vervaardiging van suikerwerk Sinds 7 februari 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 47.24101 - Kleinhandel in brood en banketbakkerswerk Sinds 7 februari 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 47.242 - Detailhandel in chocolade en suikerwerk in gespecialiseerde winkels Sinds 7 februari 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 56.101 - Eetgelegenheden met volledige bediening Sinds 7 februari 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 56.10101 - Restaurant van het traditionele type Sinds 7 februari 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 56.210 - Catering Sinds 7 februari 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 56.21001 - Klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels Sinds 7 februari 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 56.21002 - Organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz. Sinds 7 februari 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 63.990 - Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie, n.e. g. Sinds 7 februari 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 82.990 - Overige zakelijke dienstverlening, n.e.g. Sinds 7 februari 2020 |
| ||
Geen gegevens opgenomen in KBO. |
(1)Op 1/1/2008 is de EG-classificatie van de Nacebelcodes gewijzigd. Public search toont zowel de bestaande activiteiten volgens de oude Nacebelcode 2003, geldig tot 31/12/2007, als de nieuwe code (en omschrijving) 2008, geldig vanaf 1/1/2008. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten van de entiteit of de vestigingseenheid.