Vestigingseenheidsgegevens
Algemeen | |||||
Ondernemingsnummer: | 0781.576.906 | ||||
Status van de entiteit: | Actief | ||||
Nummer van de vestigingseenheid: | 2.327.549.939 | ||||
Status van de vestigingseenheid: | Actief | ||||
Begindatum: | 3 februari 2022 | ||||
Naam van de vestigingseenheid: |
Pâtisserie Dumont Naam in het Frans, sinds 3 februari 2022 | ||||
Adres van de vestigingseenheid: |
Chaussée de Marche(EP) 548
5101 Namur Sinds 3 februari 2022 | ||||
Telefoonnummer: |
| ||||
Faxnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||||
E-mail: |
| ||||
Webadres: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||||
| |||||
Toelatingen | |||||
Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)? Klik hier | |||||
| |||||
Activiteiten Nacebel-code versie 2008(1) | |||||
Hoofdactiviteit: 10.712 - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk Sinds 3 februari 2022 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.71201 - Ambachtelijke vervaardiging van brood, broodjes, verse cakes, taarten en ander vers banketbakkerswerk door warme bakkers Sinds 3 februari 2022 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.720 - Vervaardiging van beschuit en biscuit en van ander houdbaar banketbakkerswerk Sinds 3 februari 2022 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.72001 - Vervaardiging van beschuit, koekjes, peperkoek, enz. Sinds 3 februari 2022 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.820 - Vervaardiging van cacao, chocolade en suikerwerk Sinds 3 februari 2022 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.82002 - Vervaardiging van chocolade en chocoladeproducten. Sinds 3 februari 2022 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.82003 - Vervaardiging van suikerwerk Sinds 3 februari 2022 | |||||
Hoofdactiviteit: 47.242 - Detailhandel in chocolade en suikerwerk in gespecialiseerde winkels Sinds 3 februari 2022 | |||||
Hoofdactiviteit: 56.102 - Eetgelegenheden met beperkte bediening Sinds 3 februari 2022 | |||||
Hoofdactiviteit: 56.10201 - Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : snelbuffetten (snackbars, sandwichbars, enz) Sinds 3 februari 2022 | |||||
| |||||
RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2008(1) | |||||
Hoofdactiviteit: 10.712 - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk Sinds 1 maart 2022 |
| ||
Geen gegevens opgenomen in KBO. |
(1)Op 1/1/2008 is de EG-classificatie van de Nacebelcodes gewijzigd. Public search toont zowel de bestaande activiteiten volgens de oude Nacebelcode 2003, geldig tot 31/12/2007, als de nieuwe code (en omschrijving) 2008, geldig vanaf 1/1/2008. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten van de entiteit of de vestigingseenheid.